Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
El Masnou tindrÓ tres nous correcans

CorrecansDijous, 10 d'agost, s'ha contractat l'execuciˇ de les obres del projecte d'adequaciˇ de terrenys municipals per a la seva utilitzaciˇ com a correcans. L'obra preveu la creaciˇ d'aquests espais als jardins de la Nimfa, al carrer dels Ametllers i al Bellresguard; alhora que tambÚ es reformaran els ja existents als Pinetons i al parc del MilĚlenari.

Per tant, es tracta de l'ampliaciˇ i nova formaciˇ de parcelĚles per a la seva destinaciˇ com a espais tancats, on els gossos podran cˇrrer i jugar sense necessitat d'anar lligats. La superfÝcie resultant dels cinc correcans sumarÓ un total de mÚs de 3.500 m2.

Les obres, de dos mesos de durada, es preveuen iniciar a mitjan setembre i compten amb un pressupost d'aproximadament 68.000 euros.

Aquesta iniciativa, prevista al Pla d'actuaciˇ municipal d'aquest mandat, que permetrÓ al Masnou disposar de mÚs espais d'esbarjo per a gossos, se suma a les ja endegades recentment, com la platja per a gossos i el carnet de tinenša cÝvica i responsable.

Informaciˇ publicada el 10 d'agost de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00