Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
El Masnou tindrā tres nous correcans

CorrecansDijous, 10 d'agost, s'ha contractat l'execuciķ de les obres del projecte d'adequaciķ de terrenys municipals per a la seva utilitzaciķ com a correcans. L'obra preveu la creaciķ d'aquests espais als jardins de la Nimfa, al carrer dels Ametllers i al Bellresguard; alhora que també es reformaran els ja existents als Pinetons i al parc del Milˇlenari.

Per tant, es tracta de l'ampliaciķ i nova formaciķ de parcelˇles per a la seva destinaciķ com a espais tancats, on els gossos podran cķrrer i jugar sense necessitat d'anar lligats. La superfície resultant dels cinc correcans sumarā un total de més de 3.500 m2.

Les obres, de dos mesos de durada, es preveuen iniciar a mitjan setembre i compten amb un pressupost d'aproximadament 68.000 euros.

Aquesta iniciativa, prevista al Pla d'actuaciķ municipal d'aquest mandat, que permetrā al Masnou disposar de més espais d'esbarjo per a gossos, se suma a les ja endegades recentment, com la platja per a gossos i el carnet de tinenįa cívica i responsable.

Informaciķ publicada el 10 d'agost de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00