Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Noves afectacions als carrers de Mossčn Jacint Verdaguer i Amadeu I per les obres d'arranjament de voreres

A partir de dilluns, 14 d’agost, quedarā tancat el pas en un tram de vorera del carrer de Mossčn Jacint Verdaguer, el comprčs entre els carrers de Miquel Biada i el pas de vianants que hi ha a sobre de la rotonda del carrer d’Amadeu I (carretera d’Alella) amb l'N-II. Aquesta actuaciķ afecta els desplaįaments dels transeünts, que se'ls desviarā per itineraris alternatius per poder executar l'obra amb la māxima seguretat possible.

Els vianants tindran dues alternatives per passar per la zona, que es poden veure en aquest mapa. És molt important que els ciutadans que es desplacin pels carrers afectats per l'obra facin cas de la senyalitzaciķ excepcional i tinguin precauciķ. Les obres s’estendran una setmana i també s’hi treballarā el dia 15 (festiu). Un cop acabades les obres d’aquest tram de la vorera del carrer de Jacint Verdaguer, comenįaran les del tram entre el carrer de Miquel Biada i el pas soterrat de l’estaciķ de tren, que també afectaran la mobilitat dels vianants, que hauran de fer itineraris alternatius.  

Els arranjaments de les voreres del carrer de Mossčn Jacint Verdaguer es van iniciar el 17 de juliol passat amb la provisiķ de materials i, actualment, ja han arribat a l’altura del Torrent Humbert. Paralˇlelament, s’estan duent a terme les obres per arreglar les voreres del carrer d’Amadeu I (carretera d’Alella), que es van iniciar a principis d’agost i s’executen de mar a muntanya fins a arribar a l'encreuament dels carrers de Múrcia i de Rosa Sensat.

El veīnat que disposi de gual en aquests trams, puntualment podria veure limitada l'entrada i sortida de la seva plaįa entre les 8 i les 20 h, mentre durin les obres.

El Pla de xoc de voreres al Masnou, que estā executant l'Ajuntament, té previst l'arranjament de prop de 9.000 m2 de voreres de diversos carrers de la vila. Per a qualsevol aclariment, podeu contactar amb el Departament de Manteniment i Serveis Municipals, al telčfon 93 557 16 00 o la Policia Local 93 555 22 44.

Informaciķ publicada el 10 d'agost de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00