Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Noves afectacions als carrers de MossŔn Jacint Verdaguer i Amadeu I per les obres d'arranjament de voreres

A partir de dilluns, 14 d’agost, quedarÓ tancat el pas en un tram de vorera del carrer de MossŔn Jacint Verdaguer, el comprŔs entre els carrers de Miquel Biada i el pas de vianants que hi ha a sobre de la rotonda del carrer d’Amadeu I (carretera d’Alella) amb l'N-II. Aquesta actuaciˇ afecta els desplašaments dels transeŘnts, que se'ls desviarÓ per itineraris alternatius per poder executar l'obra amb la mÓxima seguretat possible.

Els vianants tindran dues alternatives per passar per la zona, que es poden veure en aquest mapa. ╔s molt important que els ciutadans que es desplacin pels carrers afectats per l'obra facin cas de la senyalitzaciˇ excepcional i tinguin precauciˇ. Les obres s’estendran una setmana i tambÚ s’hi treballarÓ el dia 15 (festiu). Un cop acabades les obres d’aquest tram de la vorera del carrer de Jacint Verdaguer, comenšaran les del tram entre el carrer de Miquel Biada i el pas soterrat de l’estaciˇ de tren, que tambÚ afectaran la mobilitat dels vianants, que hauran de fer itineraris alternatius.  

Els arranjaments de les voreres del carrer de MossŔn Jacint Verdaguer es van iniciar el 17 de juliol passat amb la provisiˇ de materials i, actualment, ja han arribat a l’altura del Torrent Humbert. ParalĚlelament, s’estan duent a terme les obres per arreglar les voreres del carrer d’Amadeu I (carretera d’Alella), que es van iniciar a principis d’agost i s’executen de mar a muntanya fins a arribar a l'encreuament dels carrers de M˙rcia i de Rosa Sensat.

El ve´nat que disposi de gual en aquests trams, puntualment podria veure limitada l'entrada i sortida de la seva plaša entre les 8 i les 20 h, mentre durin les obres.

El Pla de xoc de voreres al Masnou, que estÓ executant l'Ajuntament, tÚ previst l'arranjament de prop de 9.000 m2 de voreres de diversos carrers de la vila. Per a qualsevol aclariment, podeu contactar amb el Departament de Manteniment i Serveis Municipals, al telŔfon 93 557 16 00 o la Policia Local 93 555 22 44.

Informaciˇ publicada el 10 d'agost de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00