Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Disputat un campionat de v˛lei a la platja d'Ocata

La platja d'Ocata va acollir, el cap de setmana del 5 i 6 d'agost, la sisena prova del circuit de v˛lei platja Svatour, que va comptar amb gairebÚ 380 participants i 28 pistes de joc. El regidor d'Esports, Jordi Matas, va assistir al lliurament de premis.

El dissabte es van disputar les categories masculina i femenina, i 14 dels participants eren del Masnou. En la categoria masculina, va guanyar la parella formada pel masnovÝ Pol Vila i Pol Estalella. El segon lloc va ser per a la parella francesa Sebastien i la tercera posiciˇ va ser per a la parella veterana formada per Sergi Ten i Guillem AlbertÝ, diverses vegades campions de Catalunya. Pel que fa a la categoria femenina, va guanyar la parella Melnyk-BanquÚ en una final llarga amb la parella Selent-Zsifri, que va quedar en segona posiciˇ. El tercer lloc va ser per a la parella PallarÚs-Sacripante, que es va imposar a la parella Del Palacio-Garmendia.

Diumenge va ser el torn per a la competiciˇ de la categoria mixta, en quŔ van participar una vuitantena de parelles. La disputada final va tenir com a guanyadora la parella mÚs jove, formada per Orgaz-Bonet. La segona posiciˇ va ser per a la parella PallarÚs-Corbo; en tercer lloc, va quedar la parella Torras-Llasera, i, en quart lloc, la parella Salˇ-Estalella.

Informaciˇ publicada el 9 d'agost de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00