Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Consells per a la seguretat a la platja

La Generalitat de Catalunya ha impulsat una campanya de sensibilitzaciķ pel que fa a la seguretat a la platja durant l'estiu. En aquest web trobareu, entre d'altres, recomanacions que fan referčncia al bany, l’exposiciķ al sol, la prāctica d'esports aquātics o consells sobre casos de temporal amb grans onades. A més, també inclou consells sobre joguines aquātiques i flotadors, l’estat de les platges, la qualitat de les aigües de bany i la presčncia de meduses a la platja que us interessi. 

Recordeu que, en temporada de bany, s’ha d’anar a platges vigilades, i cal consultar els rčtols informatius i localitzar el personal de vigilāncia. A més, és molt important que consulteu l'estat de la bandera abans de ficar-vos a l'aigua.

Si observeu alguna persona amb problemes dins de l'aigua o algun familiar o amic triga a tornar, aviseu el servei de socorrisme o truqueu immediatament al 112. Si és possible, tireu-li un flotador, perō no us llanceu a rescatar ningú si no sou experts en rescat aquātic.

Les platges del Masnou

A les platges del Masnou, Proactiva és l'empresa concessionāria del servei de vigilāncia, salvament i socorrisme, i ofereix una pāgina web amb l’estat de les platges que s’actualitza cada dia. La cobertura per a aquesta temporada és diāria fins al 3 de setembre i també del 8 a l'11 de setembre.

Un estiu més, a les platges, i també al port esportiu del municipi, hi oneja la bandera blava, que atorga la Fundaciķ Europea d'Educaciķ Ambiental i que valora el compliment de parāmetres ambientals així com la qualitat de l'aigua, l'accessibilitat a la platja, la neteja, la sanitat, la seguretat, la informaciķ ambiental que es dķna als usuaris o el respecte a la legislaciķ.

La platja és un espai públic on la convivčncia, el respecte i els hābits saludables han de ser elements que facin possible el benestar de tothom. Per aquest motiu, la platja d’Ocata compta, per segon any, amb l’Espai Saludable, on tothom pot gaudir dels beneficis de la platja tenint cura de la salut, de la prōpia i de la resta d’usuaris. Les normes de l'Espai Saludable seran vigents durant els mesos de juliol i agost.

Com a novetat, des del 4 d’agost ja estā en funcionament la platja per a gossos, en període de prova pilot fins al setembre de 2018. La zona per a gossos va des de Can Teixidor fins a Montgat, té una llargada de 400 metres, i una superfície total d’entre 1.600 i 5.000 m2, depenent de la temporada

Informaciķ publicada el 9 d'agost de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00