Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Consells per a la seguretat a la platja

La Generalitat de Catalunya ha impulsat una campanya de sensibilitzaciˇ pel que fa a la seguretat a la platja durant l'estiu. En aquest web trobareu, entre d'altres, recomanacions que fan referŔncia al bany, l’exposiciˇ al sol, la prÓctica d'esports aquÓtics o consells sobre casos de temporal amb grans onades. A mÚs, tambÚ inclou consells sobre joguines aquÓtiques i flotadors, l’estat de les platges, la qualitat de les aigŘes de bany i la presŔncia de meduses a la platja que us interessi. 

Recordeu que, en temporada de bany, s’ha d’anar a platges vigilades, i cal consultar els rŔtols informatius i localitzar el personal de vigilÓncia. A mÚs, Ús molt important que consulteu l'estat de la bandera abans de ficar-vos a l'aigua.

Si observeu alguna persona amb problemes dins de l'aigua o algun familiar o amic triga a tornar, aviseu el servei de socorrisme o truqueu immediatament al 112. Si Ús possible, tireu-li un flotador, per˛ no us llanceu a rescatar ning˙ si no sou experts en rescat aquÓtic.

Les platges del Masnou

A les platges del Masnou, Proactiva Ús l'empresa concessionÓria del servei de vigilÓncia, salvament i socorrisme, i ofereix una pÓgina web amb l’estat de les platges que s’actualitza cada dia. La cobertura per a aquesta temporada Ús diÓria fins al 3 de setembre i tambÚ del 8 a l'11 de setembre.

Un estiu mÚs, a les platges, i tambÚ al port esportiu del municipi, hi oneja la bandera blava, que atorga la Fundaciˇ Europea d'Educaciˇ Ambiental i que valora el compliment de parÓmetres ambientals aixÝ com la qualitat de l'aigua, l'accessibilitat a la platja, la neteja, la sanitat, la seguretat, la informaciˇ ambiental que es dˇna als usuaris o el respecte a la legislaciˇ.

La platja Ús un espai p˙blic on la convivŔncia, el respecte i els hÓbits saludables han de ser elements que facin possible el benestar de tothom. Per aquest motiu, la platja d’Ocata compta, per segon any, amb l’Espai Saludable, on tothom pot gaudir dels beneficis de la platja tenint cura de la salut, de la pr˛pia i de la resta d’usuaris. Les normes de l'Espai Saludable seran vigents durant els mesos de juliol i agost.

Com a novetat, des del 4 d’agost ja estÓ en funcionament la platja per a gossos, en perÝode de prova pilot fins al setembre de 2018. La zona per a gossos va des de Can Teixidor fins a Montgat, tÚ una llargada de 400 metres, i una superfÝcie total d’entre 1.600 i 5.000 m2, depenent de la temporada

Informaciˇ publicada el 9 d'agost de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00