Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Tasques de desherbatge i neteja del parc de Vallmora

El 16 d’agost s’iniciaran els treballs de desherbatge i neteja del parc de Vallmora, que tindran una durada aproximada de tres setmanes. Després de mig any des de la inauguraciķ de la primera fase d’aquesta zona verda del municipi, el manteniment previst per l’empresa constructora (responsable del manteniment del parc fins a final de 2017) es considera insuficient. Per aquest motiu, l’Ajuntament, amb l’objectiu de reforįar les tasques de conservaciķ d’aquest espai, ha contractat una empresa especialitzada i amb els recursos necessaris per portar a terme les feines de desherbatge dels talussos del parc.

Principalment, les tasques se centraran en una actuaciķ de xoc de neteja i desherbatge dels talussos amb mitjans manuals. També s’arranjaran les terres esllavissades a causa de les pluges i se’n retiraran les restes vegetals.

Aquesta actuaciķ es complementa amb la contractaciķ de dues persones especialitzades en l’āmbit de la jardineria que, des d’aquest 7 d’agost, tenen com a funciķ bāsica la preservaciķ d’aquest espai públic, a la vegada que colˇlaboren a desbrossar altres espais verds municipals. Entre les tasques que porten a terme s’inclou la neteja del parc, que realitzen tres cops per setmana, buidant les papereres, recollint els residus sōlids que es trobin a terra, fent tasques de manteniment del mobiliari, etc.  

El 2018, el responsable del manteniment del Parc passarā a ser l’Ajuntament i, per aquest motiu, és previst incorporar aquestes tasques al contracte de neteja, a la vegada que faran efectius els recursos necessaris per al bon manteniment del parc.

Informaciķ publicada el 8 d'agost de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00