Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
El Ple de juliol serÓ el dijous 20

El proper Ple ordinari serÓ el 20 de juliol de 2017, a les 20 h, a la sala de sessions de l’Ajuntament, amb l’ordre del dia segŘent:

1.- Aprovaciˇ, si escau, dels esborranys de les actes del Ple ordinari del 27 d'abril i 15 de juny de 2017.

2.- Presa de possessiˇ del Sr. DÝdac Mirˇ Busquets com a regidor de la CUP-PA.

3.- Informacions i comunicacions de l'Alcaldia.

4.- Donar compte dels decrets d'Alcaldia.

5.- Modificar la composiciˇ de les comissions informatives i de la Comissiˇ especial de comptes.

6.- Modificar el nomenament de representant municipal al Consell Escolar Municipal, al Consell Municipal de Solidaritat i Cooperaciˇ i al Consell Municipal de Benestar Social.

7.- Donar compte de la nova composiciˇ del Grup Municipal de la CUP-PA.

8.- Donar compte del canvi de denominaciˇ del Grup Municipal de CiU.

9.- Ratificaciˇ del Decret d'Alcaldia amb n˙mero 1340, de data 30 de juny de 2017, de modificaciˇ dels membres del Consell de la Vila de l'Associaciˇ No ve´nal del Casal dels Avis d'Ocata.

10.- Aprovaciˇ inicial del Pla de Desenvolupament TurÝstic del Masnou.

11.- Compatibilitat d'una funcionÓria.

12.- Festes locals per a l'any 2018.

13.- Aprovaciˇ inicial expedient n˙mero 25/2017 de Modificaciˇ pressupostÓria per crŔdit Extraordinari.

14.- Aprovaciˇ inicial de les bases reguladores de la concessiˇ d'ajuts sobre la quota de l'impost sobre bÚns immobles a favor de persones amb escassa capacitat econ˛mica.

15.- Declaraciˇ d’interŔs municipal de les obres de construcciˇ d’una nova escala d’evacuaciˇ a la zona del pati interior de la zona nord de l’edifici situat al carrer de Roman Fabra, n˙mero 3 del Masnou.

16.- Declaraciˇ de lesivitat del certificat de compatibilitat urbanÝstica relatiu a la implantaciˇ d'una activitat de club social i associaciˇ de fumadors de cÓnnabis, a desenvolupar en el local situat en l'avinguda de Joan XXIII, n˙m. 110 del Masnou.

17.- Desafectaciˇ de la finca ubicada enfront de l'edifici situat en el carrer de Josep Anselm ClavÚ, n˙m. 17 del Masnou i declaraciˇ com a parcelĚla sobrera.

18.- Resoluciˇ recurs de reposiciˇ a l'acord del Ple de l'expedient de fiscalitzaciˇ del contracte de gestiˇ de servei p˙blic, concessiˇ administrativa, del servei municipal d'abastament d'aigua potable del Masnou.

19.- Contesta de l'Equip de Govern als suggeriments i les preguntes de la sessiˇ anterior.

20.- Precs i preguntes adrešats a l'Equip de Govern.

21.- Mociˇ presentada pel Grup Municipal de la CUP-PA per a la creaciˇ d'un protocol contra les agressions sexistes als grans esdeveniments d'oci o festius de la vila.

22.- Declaraciˇ Institucional presentada pel Grup Municipal del PSC-CP de suport a la incorporaciˇ de 500 Mossos d’Esquadra i la convocat˛ria de la Junta de Seguretat de Catalunya.

23.- Declaraciˇ institucional presentada pel Grup Municipal d’ICV-EUiA sobre la regulaciˇ del lloguer i la creaciˇ d’instruments de concertaciˇ econ˛mica amb els ens locals per a la rehabilitaciˇ d’habitatges destinats al lloguer.

24.- Declaraciˇ institucional presentada pel Grup Municipal d'ICV-EUiA a proposta del sindicat CCOO, sobre l'escola inclusiva.

25.- Declaraciˇ institucional presentada pel Grup Municipal de la CUP-PA en nom de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana(CAL), de suport al Correllengua 2017.

26.- Declaraciˇ institucional presentada pel Grup Municipal del PP rebutjant el referŔndum ilĚlegal anunciat pel proper 1 d'octubre de 2017.

El text sencer de les propostes es pot llegir clicant aquÝ.

A les 19.30 h comenšarÓ l'AudiŔncia p˙blica prŔvia al Ple, a la mateixa sala de sessions.

Informaciˇ publicada el 17 de juliol de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00