Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
El Ple de juliol serā el dijous 20

El proper Ple ordinari serā el 20 de juliol de 2017, a les 20 h, a la sala de sessions de l’Ajuntament, amb l’ordre del dia següent:

1.- Aprovaciķ, si escau, dels esborranys de les actes del Ple ordinari del 27 d'abril i 15 de juny de 2017.

2.- Presa de possessiķ del Sr. Dídac Mirķ Busquets com a regidor de la CUP-PA.

3.- Informacions i comunicacions de l'Alcaldia.

4.- Donar compte dels decrets d'Alcaldia.

5.- Modificar la composiciķ de les comissions informatives i de la Comissiķ especial de comptes.

6.- Modificar el nomenament de representant municipal al Consell Escolar Municipal, al Consell Municipal de Solidaritat i Cooperaciķ i al Consell Municipal de Benestar Social.

7.- Donar compte de la nova composiciķ del Grup Municipal de la CUP-PA.

8.- Donar compte del canvi de denominaciķ del Grup Municipal de CiU.

9.- Ratificaciķ del Decret d'Alcaldia amb número 1340, de data 30 de juny de 2017, de modificaciķ dels membres del Consell de la Vila de l'Associaciķ No veīnal del Casal dels Avis d'Ocata.

10.- Aprovaciķ inicial del Pla de Desenvolupament Turístic del Masnou.

11.- Compatibilitat d'una funcionāria.

12.- Festes locals per a l'any 2018.

13.- Aprovaciķ inicial expedient número 25/2017 de Modificaciķ pressupostāria per crčdit Extraordinari.

14.- Aprovaciķ inicial de les bases reguladores de la concessiķ d'ajuts sobre la quota de l'impost sobre béns immobles a favor de persones amb escassa capacitat econōmica.

15.- Declaraciķ d’interčs municipal de les obres de construcciķ d’una nova escala d’evacuaciķ a la zona del pati interior de la zona nord de l’edifici situat al carrer de Roman Fabra, número 3 del Masnou.

16.- Declaraciķ de lesivitat del certificat de compatibilitat urbanística relatiu a la implantaciķ d'una activitat de club social i associaciķ de fumadors de cānnabis, a desenvolupar en el local situat en l'avinguda de Joan XXIII, núm. 110 del Masnou.

17.- Desafectaciķ de la finca ubicada enfront de l'edifici situat en el carrer de Josep Anselm Clavé, núm. 17 del Masnou i declaraciķ com a parcelˇla sobrera.

18.- Resoluciķ recurs de reposiciķ a l'acord del Ple de l'expedient de fiscalitzaciķ del contracte de gestiķ de servei públic, concessiķ administrativa, del servei municipal d'abastament d'aigua potable del Masnou.

19.- Contesta de l'Equip de Govern als suggeriments i les preguntes de la sessiķ anterior.

20.- Precs i preguntes adreįats a l'Equip de Govern.

21.- Mociķ presentada pel Grup Municipal de la CUP-PA per a la creaciķ d'un protocol contra les agressions sexistes als grans esdeveniments d'oci o festius de la vila.

22.- Declaraciķ Institucional presentada pel Grup Municipal del PSC-CP de suport a la incorporaciķ de 500 Mossos d’Esquadra i la convocatōria de la Junta de Seguretat de Catalunya.

23.- Declaraciķ institucional presentada pel Grup Municipal d’ICV-EUiA sobre la regulaciķ del lloguer i la creaciķ d’instruments de concertaciķ econōmica amb els ens locals per a la rehabilitaciķ d’habitatges destinats al lloguer.

24.- Declaraciķ institucional presentada pel Grup Municipal d'ICV-EUiA a proposta del sindicat CCOO, sobre l'escola inclusiva.

25.- Declaraciķ institucional presentada pel Grup Municipal de la CUP-PA en nom de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana(CAL), de suport al Correllengua 2017.

26.- Declaraciķ institucional presentada pel Grup Municipal del PP rebutjant el referčndum ilˇlegal anunciat pel proper 1 d'octubre de 2017.

El text sencer de les propostes es pot llegir clicant aquí.

A les 19.30 h comenįarā l'Audičncia pública prčvia al Ple, a la mateixa sala de sessions.

Informaciķ publicada el 17 de juliol de 2017
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00