Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Més novetats a la platja per aquest estiu

Noves pčrgoles a la platjaL’ Ajuntament continua sumant esforįos per oferir un bon servei a la platja del municipi durant aquest estiu. Per aixō, s’hi han dut a terme diverses actuacions: recentment l’ārea de Manteniment va substituir les jardineres de les palmeres del passeig marítim i es van pintar els bancs; ara la regidoria de Medi Ambient ha colˇlocat pčrgoles a la sorra per oferir als visitants un espai amb ombra; la regidoria de Salut Pública ha organitzat activitats a l’espai saludable; i des de Turisme s’ha posat en marxa el Punt d’Informaciķ Municipal del Masnou.

Ahir va finalitzar la instalˇlaciķ de dues pčrgoles amb tarima, una a l’altura de la plaįa de la Llibertat, i l’altra a la zona saludable. Sķn de fusta tractada, de  4 x 4 metres, i tenen una malla i un sostre de vímet per donar ombra. A més, les pčrgoles s’han connectat amb les passeres adaptades. L’actuaciķ ha suposat una inversiķ de 5.566 euros.  

Pčrgoles a la platja, espai saludableA part de condicionar els espais, des de l’Ajuntament també s’han organitzat diferents activitats per fomentar els hābits saludables a la platja.  En aquest sentit per exemple ,el passat 12 de juliol a l’Espai Saludable de la platja d’Ocata, va tenir lloc un taller de primers auxilis i consells per la platja (picades de meduses, lipotímies), que va comptar amb  30 participants. Els assistents també van poder prendre  un suc de fruita, provar barretes de cereals facilitades per un supermercat, i obtenir mostres de cremes solars facilitades per farmācies del municipi.  Val a dir que no es la primera activitat que es du a terme a l’espai, ahir mateix va tenir lloc una sessiķ de Chi Kung i mindfulness, i anteriorment una altra organitzada per Afibromare. A més, estā previst que el dia 9 d’agost es torni  a fer el taller de primers auxilis.

Per últim, l’ Ajuntament ha tingut en compte també oferir un bon servei des del punt de vista informatiu al visitant. En aquest sentit, des del 5 de juliol ha posat en marxa el Punt d’Informaciķ Municipal del Masnou del (PIMM), que s’allargarā fins el 27 d’agost. Estā ubicat a la platja davant de l’estaciķ d’Ocata, i ofereix informaciķ sobre les activitats i els esdeveniments que tenen lloc al Masnou, materials i informaciķ turística d’āmbit local i comarcal, així com informaciķ sobre l’Espai Saludable.  Alhora el PIMM també actua com a oficina gestora dels qüestionaris EDDETUR (Estudis de Perfil i Despesa dels Visitants). Es tracta d’un projecte liderat per la Diputaciķ de Barcelona que recull dades estadístiques de diversos municipis de la costa catalana. En el cas del Masnou, s’estan realitzant les enquestes en 11 punts diferents de les platges del municipi i del port. Les dades recollides permetran elaborar un estudi estadístic per tal de valorar diferents aspectes del municipi i ajudaran a millorar-ne l’oferta i els recursos turístics. En aquest sentit, durant els mesos de juliol i agost s’amplia l’horari d’obertura de l’Oficina de Turisme del Masnou (Casa de Cultura), obrint també els divendres al matí de 10 h a 14 h.

Informaciķ publicada el 14 de juliol de 2017
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00