Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
MÚs novetats a la platja per aquest estiu

Noves pŔrgoles a la platjaL’ Ajuntament continua sumant esforšos per oferir un bon servei a la platja del municipi durant aquest estiu. Per aix˛, s’hi han dut a terme diverses actuacions: recentment l’Órea de Manteniment va substituir les jardineres de les palmeres del passeig marÝtim i es van pintar els bancs; ara la regidoria de Medi Ambient ha colĚlocat pŔrgoles a la sorra per oferir als visitants un espai amb ombra; la regidoria de Salut P˙blica ha organitzat activitats a l’espai saludable; i des de Turisme s’ha posat en marxa el Punt d’Informaciˇ Municipal del Masnou.

Ahir va finalitzar la instalĚlaciˇ de dues pŔrgoles amb tarima, una a l’altura de la plaša de la Llibertat, i l’altra a la zona saludable. Sˇn de fusta tractada, de  4 x 4 metres, i tenen una malla i un sostre de vÝmet per donar ombra. A mÚs, les pŔrgoles s’han connectat amb les passeres adaptades. L’actuaciˇ ha suposat una inversiˇ de 5.566 euros.  

PŔrgoles a la platja, espai saludableA part de condicionar els espais, des de l’Ajuntament tambÚ s’han organitzat diferents activitats per fomentar els hÓbits saludables a la platja.  En aquest sentit per exemple ,el passat 12 de juliol a l’Espai Saludable de la platja d’Ocata, va tenir lloc un taller de primers auxilis i consells per la platja (picades de meduses, lipotÝmies), que va comptar amb  30 participants. Els assistents tambÚ van poder prendre  un suc de fruita, provar barretes de cereals facilitades per un supermercat, i obtenir mostres de cremes solars facilitades per farmÓcies del municipi.  Val a dir que no es la primera activitat que es du a terme a l’espai, ahir mateix va tenir lloc una sessiˇ de Chi Kung i mindfulness, i anteriorment una altra organitzada per Afibromare. A mÚs, estÓ previst que el dia 9 d’agost es torni  a fer el taller de primers auxilis.

Per ˙ltim, l’ Ajuntament ha tingut en compte tambÚ oferir un bon servei des del punt de vista informatiu al visitant. En aquest sentit, des del 5 de juliol ha posat en marxa el Punt d’Informaciˇ Municipal del Masnou del (PIMM), que s’allargarÓ fins el 27 d’agost. EstÓ ubicat a la platja davant de l’estaciˇ d’Ocata, i ofereix informaciˇ sobre les activitats i els esdeveniments que tenen lloc al Masnou, materials i informaciˇ turÝstica d’Ómbit local i comarcal, aixÝ com informaciˇ sobre l’Espai Saludable.  Alhora el PIMM tambÚ actua com a oficina gestora dels qŘestionaris EDDETUR (Estudis de Perfil i Despesa dels Visitants). Es tracta d’un projecte liderat per la Diputaciˇ de Barcelona que recull dades estadÝstiques de diversos municipis de la costa catalana. En el cas del Masnou, s’estan realitzant les enquestes en 11 punts diferents de les platges del municipi i del port. Les dades recollides permetran elaborar un estudi estadÝstic per tal de valorar diferents aspectes del municipi i ajudaran a millorar-ne l’oferta i els recursos turÝstics. En aquest sentit, durant els mesos de juliol i agost s’amplia l’horari d’obertura de l’Oficina de Turisme del Masnou (Casa de Cultura), obrint tambÚ els divendres al matÝ de 10 h a 14 h.

Informaciˇ publicada el 14 de juliol de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00