Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Nou avÝs: afectacions al carrer de MossŔn Jacint Verdaguer per les obres d'arranjament de voreres

Els arranjaments de les voreres del carrer de MossŔn Jacint Verdaguer es van iniciar el passat 17 de juliol. Aquesta actuaciˇ afecta als desplašaments dels vianants que se'ls ha desviat per itineraris alternatius per poder executar l'obra amb la mÓxima seguretat possible. El ve´nat que disposi de gual en aquest tram, puntualment podria veure limitada l'entrada i sortida de la seva plaša entre les 8 h i les 20 h, mentre durin les obres. Un cop finalitzin les obres d'aquest carrer, a l'altura de la rotonda de la carretera d'Alella, comenšaran les actuacions al carrer d' Amadeu I (carretera d'Alella), de mar a muntanya.Es preveu que les obres d'aquests dos carrers es vagin executant al llarg del mes d'agost.

╔s molt important que els vianants facin cas a la senyalitzaciˇ excepcional i que els ciutadans que es desplacin per els carrers afectats per l'obra ho facin amb precauciˇ.

El Pla de Xoc de Voreres al Masnou, que estÓ executant l'Ajuntament, tÚ previst l'arranjament de prop de 9.000 m2 de voreres de diversos carrers del Masnou, entre els quals hi ha el carrer MossŔn Jacint Verdaguer i Amadeu I (carretera d'Alella).

Per a qualsevol aclariment, podeu contactar amb el Departament de Manteniment i Serveis Municipals, al telŔfon 93 557 16 00 o la Policia Local 93 555 22 44.

Informaciˇ publicada el 14 de juliol de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00