Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Nou avís: afectacions al carrer de Mossčn Jacint Verdaguer per les obres d'arranjament de voreres

Els arranjaments de les voreres del carrer de Mossčn Jacint Verdaguer es van iniciar el passat 17 de juliol. Aquesta actuaciķ afecta als desplaįaments dels vianants que se'ls ha desviat per itineraris alternatius per poder executar l'obra amb la māxima seguretat possible. El veīnat que disposi de gual en aquest tram, puntualment podria veure limitada l'entrada i sortida de la seva plaįa entre les 8 h i les 20 h, mentre durin les obres. Un cop finalitzin les obres d'aquest carrer, a l'altura de la rotonda de la carretera d'Alella, comenįaran les actuacions al carrer d' Amadeu I (carretera d'Alella), de mar a muntanya.Es preveu que les obres d'aquests dos carrers es vagin executant al llarg del mes d'agost.

És molt important que els vianants facin cas a la senyalitzaciķ excepcional i que els ciutadans que es desplacin per els carrers afectats per l'obra ho facin amb precauciķ.

El Pla de Xoc de Voreres al Masnou, que estā executant l'Ajuntament, té previst l'arranjament de prop de 9.000 m2 de voreres de diversos carrers del Masnou, entre els quals hi ha el carrer Mossčn Jacint Verdaguer i Amadeu I (carretera d'Alella).

Per a qualsevol aclariment, podeu contactar amb el Departament de Manteniment i Serveis Municipals, al telčfon 93 557 16 00 o la Policia Local 93 555 22 44.

Informaciķ publicada el 14 de juliol de 2017
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00