Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Els vuitanta anys de Creu Roja El Masnou-Alella-Teiā s'exposen a la Casa de Cultura

Vegeu l'ālbum de fotografies de l'acte

L'exposiciķ “80 anys d'Humanitat Creu Roja El Masnou-Alella-Teiā” es va inaugurar a la Casa de Cultura la tarda de  dijous, 13 de juliol, de la mā de l’alcalde, Jaume Oliveras, la regidora d’Acciķ Social, Noemí Condeminas, el vicepresident local de Creu Roja a El Masnou-Alella-Teiā, Pere Sust, i el president provincial de Creu Roja a Barcelona, Josep Quitet.

La mostra recull una exposiciķ grāfica i audiovisual de fotografies,  testimonis escrits -cartes, actes, notícies de diaris i diversos documents-, cartells informatius, vídeos, i diferents objectes usats per l'assemblea de la Creu Roja a El Masnou-Alella-Teiā al llarg d'aquests vuitanta anys. L’exposiciķ és la continuaciķ de l’acte de celebraciķ del passat 26 de maig a l'Espai Escčnic de Ca n’Humet.
En el torn dels parlaments, la regidora Condeminas va tenir paraules d’agraīment tant per la seva vinculaciķ personal amb l’entitat ( ja que hi va formar part de l’equip durant molt anys), com per tota la feina duta a terme conjuntament amb el serveis socials de l’Ajuntament. La regidora també va anunciar un dels propers projectes duts a terme des del consistori i que compta amb la colˇlaboraciķ de Creu Roja: el nou Centre de Distribuciķ d’Aliments.

Seguidament, Pere Sust, vicepresident local de Creu Roja a El Masnou-Alella-Teiā, després d’excusar la presčncia del president, Francesc Bonet, va explicar el contingut de l’exposiciķ  i va anunciar la realitzaciķ de dos tallers de recuperaciķ de la memōria oral (els dies 8 i el 22 d’agost) on, “amb la colˇlaboraciķ de tots els assistents, es recuperarā una part de la memōria del poble referent a Creu Roja”.

El president provincial de Creu Roja a Barcelona, Josep Quitet, va enaltir  (com la resta d’interventors  a l’acte), l’important tasca del voluntariat a l’entitat “Creu Roja és el poble, és tothom, i el voluntariat i la seva implicaciķ ha estat bāsic per haver arribat als 80 anys”. També va parlar de la bona relaciķ de colˇlaboraciķ entre l’entitat i les administracions publiques, “on Creu Roja ha sabut innovar-se per estar al costat d’Ajuntaments com el del Masnou”.

L’alcalde, Jaume Oliveras, va tancar els parlaments fent referčncia a l’interessant valor patrimonial i material generat al voltant dels actes que engloben la celebraciķ, així com també de “l’excelˇlent combinaciķ entre el voluntariat i la professionalitat, garantia de l’čxit de Creu Roja a El Masnou-Alella-Teiā”


Horari:
L'exposiciķ es podrā visitar fins al 31 d’agost a la Casa de Cultura, a Prat de la Riba, 16:

De dimarts a dijous de 17 a 21 h.

Divendres i dissabtes de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.

Diumenges i festius de 10 a 14 h.

Informaciķ publicada el 14 de juliol de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00