Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Renovat el compromís amb Masnou Gats per al control de les colōnies de gats de carrer

Signatura conveni Masnougats 2 anyAhir a la tarda, l’Ajuntament del Masnou va signar per segon any consecutiu un conveni amb l’associaciķ Masnou Gats, entitat sense ānim de lucre, dedicada a la protecciķ i defensa dels animals. L’alcalde, Jaume Oliveras, i la presidenta de l’associaciķ, Sōnia Borrās, van formalitzar l’acord que serā vigent des del mateix dia de la signatura fins a 31 de desembre de 2017.

El conveni signat regula les obligacions d’ ambdues parts en matčria de protecciķ dels animals, i en concret, en el control de la poblaciķ de gats de carrer del municipi del Masnou durant l’any 2017. D’ una banda, l’Ajuntament aportarā a l’entitat una quantia de 7.000 euros, i es  compromet a fer les gestions necessāries per localitzar les persones propietāries dels gats que porten identificaciķ i que l’associaciķ no ha pogut trobar en 48 hores.

D’una altra banda, Masnou Gats farā un control poblacional a través de la reestructuraciķ, ordenaciķ i manteniment de les colōnies controlades de gats. Per aixō, es compromet a identificar les ubicacions, valorar-ne l’estat, i mantenir la informaciķ actualitzada, com venia fent fins ara. També es compromet a: promoure’n la unificaciķ en ubicacions discretes sempre que sigui possible; capturar els gats, esterilitzar-los, i retornar-los al carrer d’acord amb el “Programa per a l’establiment de colōnies controlades de gats en āmbits urbans” de la Diputaciķ de Barcelona; a portar-ne un registre; fomentar-ne l’adopciķ; entre d’altres.

Informaciķ publicada el 14 de juliol de 2017
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00