Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Renovat el compromÝs amb Masnou Gats per al control de les col˛nies de gats de carrer

Signatura conveni Masnougats 2 anyAhir a la tarda, l’Ajuntament del Masnou va signar per segon any consecutiu un conveni amb l’associaciˇ Masnou Gats, entitat sense Ónim de lucre, dedicada a la protecciˇ i defensa dels animals. L’alcalde, Jaume Oliveras, i la presidenta de l’associaciˇ, S˛nia BorrÓs, van formalitzar l’acord que serÓ vigent des del mateix dia de la signatura fins a 31 de desembre de 2017.

El conveni signat regula les obligacions d’ ambdues parts en matŔria de protecciˇ dels animals, i en concret, en el control de la poblaciˇ de gats de carrer del municipi del Masnou durant l’any 2017. D’ una banda, l’Ajuntament aportarÓ a l’entitat una quantia de 7.000 euros, i es  compromet a fer les gestions necessÓries per localitzar les persones propietÓries dels gats que porten identificaciˇ i que l’associaciˇ no ha pogut trobar en 48 hores.

D’una altra banda, Masnou Gats farÓ un control poblacional a travÚs de la reestructuraciˇ, ordenaciˇ i manteniment de les col˛nies controlades de gats. Per aix˛, es compromet a identificar les ubicacions, valorar-ne l’estat, i mantenir la informaciˇ actualitzada, com venia fent fins ara. TambÚ es compromet a: promoure’n la unificaciˇ en ubicacions discretes sempre que sigui possible; capturar els gats, esterilitzar-los, i retornar-los al carrer d’acord amb el “Programa per a l’establiment de col˛nies controlades de gats en Ómbits urbans” de la Diputaciˇ de Barcelona; a portar-ne un registre; fomentar-ne l’adopciˇ; entre d’altres.

Informaciˇ publicada el 14 de juliol de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00