www.elmasnou.net

L'espai saludable a la platja d'Ocata Ús un espai sense fum vinculat a la promociˇ de la salut i recomanaciˇ d'hÓbits saludables. Aquest segon any de vigŔncia, s'han programat un seguit de tallers oberts a tothom. El primer, tindrÓ lloc el 12 de juliol, quan es farÓ un taller de primers auxilis i consells a la platja; el segon, el dia 13, serÓ de txi kung i mildfudness i, el tercer, el 9 d'agost, versarÓ sobre primers auxilis i consells per la platja (en cas de mareig i lipotimia; protecciˇ solar, i picades de meduses). Vegeu el dÝptic informatiu de l'espai saludable.

Aquest espai, de 7.000 metres quadrats, i les seves normes seran vigents durant els mesos de juliol i agost.  La zona compresa de l'espai va des de l'alšada del carrer de TomÓs Vives fins al carrer de Capitans Comellas. L'Órea delimitada Ús entre aquests dos carrers i des de les papereres ―que marquen la zona de bany― fins a l'aigua. La prohibiciˇ de fumar a la platja no s'associarÓ a sancions, sinˇ que es demanarÓ als fumadors d'aquesta zona que s'acabin el cigarret en un dels llocs permesos.

En aquest perÝode es realitzaran campanyes de promociˇ de la salut i d'hÓbits saludables on es repartiran diferents productes. Es repartiran trÝptics sobre recomanacions de comportament a la platja, i, un cop a la setmana, des del Punt d'Informaciˇ Municipal del Masnou (PIMM) es repartiran begudes saludables i cremes solars protectores per contribuir a difondre els hÓbits saludables. Aix˛ ha estat possible grÓcies a la colĚlaboraciˇ de diversos establiments comercials del Masnou.

Informaciˇ publicada l'11 de juliol de 2017