Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
L'Espai Saludable de la platja d'Ocata promou el bons hābits amb tallers per a tothom

L'espai saludable a la platja d'Ocata és un espai sense fum vinculat a la promociķ de la salut i recomanaciķ d'hābits saludables. Aquest segon any de vigčncia, s'han programat un seguit de tallers oberts a tothom. El primer, tindrā lloc el 12 de juliol, quan es farā un taller de primers auxilis i consells a la platja; el segon, el dia 13, serā de txi kung i mildfudness i, el tercer, el 9 d'agost, versarā sobre primers auxilis i consells per la platja (en cas de mareig i lipotimia; protecciķ solar, i picades de meduses). Vegeu el díptic informatiu de l'espai saludable.

Aquest espai, de 7.000 metres quadrats, i les seves normes seran vigents durant els mesos de juliol i agost.  La zona compresa de l'espai va des de l'alįada del carrer de Tomās Vives fins al carrer de Capitans Comellas. L'ārea delimitada és entre aquests dos carrers i des de les papereres ―que marquen la zona de bany― fins a l'aigua. La prohibiciķ de fumar a la platja no s'associarā a sancions, sinķ que es demanarā als fumadors d'aquesta zona que s'acabin el cigarret en un dels llocs permesos.

En aquest període es realitzaran campanyes de promociķ de la salut i d'hābits saludables on es repartiran diferents productes. Es repartiran tríptics sobre recomanacions de comportament a la platja, i, un cop a la setmana, des del Punt d'Informaciķ Municipal del Masnou (PIMM) es repartiran begudes saludables i cremes solars protectores per contribuir a difondre els hābits saludables. Aixō ha estat possible grācies a la colˇlaboraciķ de diversos establiments comercials del Masnou.

Informaciķ publicada l'11 de juliol de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00