Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
El Ple de Riure arriba carregat d'una gran varietat de propostes artístiques


Consulteu-ne el programa complet

Venda d'entrades anticipades dels espectacles de pagament al Queda't.cat

Més informaciķ www.plederiure.cat

Ple de Riure 2017Els dies 19, 20, 21 i 22 de juliol el festival de teatre cōmic Ple de Riure assolirā la seva 21a ediciķ. Ja s'ha fet pública la programaciķ completa, que inclou des d'actes populars a places de la poblaciķ fins a muntatges a la platja i a l'Espai Escčnic Ca n'Humet.

El plat fort del festival serā el dissabte 22, a la platja, que tindrā com a presentador i mestre de cerimōnies a l'home de les mil veus, Pep Plaza, conegut per les seves imitacions a programes televisius com Crackōvia o Polōnia. També el dia 22, l'escenari de La Mar de Riure acollirā les acrobācies de L'efecte cargol, de la Companyie de Cirque Kadavresky, i Una noche con…, de l'humorista Enrique San Francisco, que vindrā acompanyat del cōmic Denny Horror. A més, a la nit de cloenda no hi podrā faltar el tradicional piromusical Miscelˇlānia, de la Companyia del Foc.

Enguany el festival s'ha repensat lleugerament per poder garantir-ne la continuītat. Es mantenen els espectacles a diverses de les places del municipi alhora que es potencien els espectacles a l'Espai Escčnic Ca n'Humet. Pel que fa a les actuacions a les places del poble, sonarā rumba catalana amb el marxķs Landry el Rumbero; Els secrets de Mr. Stromboli, d'El que ma queda de teatre i L'Avalot Teatre, i Cösmix, de Teatre Mōbil. A la placeta de Ca n'Humet s'hi podrā veure, l'espectacle Maiurta, de Los Galindos i, a dins, a l'Espai Escčnic, s'oferirā Cuerdo, del dančs Karl Stets, un acrōbata, malabarista, funāmbul i actor gestual dotat d'un elegant sentit de l'humor. També hi haurā una mirada divertida al mķn de la gastronomia amb Chefs, de Producciones Yllana; i els espectacles d'Humor i hōsties, de Mal Martínez, i el d'animaciķ, A wamba baouluba Balamambú, de Pentina el Gat. A més, durant tots els dies del festival, el masnoví Trenatroman deixarā el transport públic uns dies per dinamitzar les places del municipi.

Informaciķ publicada l'11 de juliol de 2017
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00