Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
El Ple de Riure arriba carregat d'una gran varietat de propostes artÝstiques


Consulteu-ne el programa complet

Venda d'entrades anticipades dels espectacles de pagament al Queda't.cat

MÚs informaciˇ www.plederiure.cat

Ple de Riure 2017Els dies 19, 20, 21 i 22 de juliol el festival de teatre c˛mic Ple de Riure assolirÓ la seva 21a ediciˇ. Ja s'ha fet p˙blica la programaciˇ completa, que inclou des d'actes populars a places de la poblaciˇ fins a muntatges a la platja i a l'Espai EscŔnic Ca n'Humet.

El plat fort del festival serÓ el dissabte 22, a la platja, que tindrÓ com a presentador i mestre de cerim˛nies a l'home de les mil veus, Pep Plaza, conegut per les seves imitacions a programes televisius com Crack˛via o Pol˛nia. TambÚ el dia 22, l'escenari de La Mar de Riure acollirÓ les acrobÓcies de L'efecte cargol, de la Companyie de Cirque Kadavresky, i Una noche con…, de l'humorista Enrique San Francisco, que vindrÓ acompanyat del c˛mic Denny Horror. A mÚs, a la nit de cloenda no hi podrÓ faltar el tradicional piromusical MiscelĚlÓnia, de la Companyia del Foc.

Enguany el festival s'ha repensat lleugerament per poder garantir-ne la continu´tat. Es mantenen els espectacles a diverses de les places del municipi alhora que es potencien els espectacles a l'Espai EscŔnic Ca n'Humet. Pel que fa a les actuacions a les places del poble, sonarÓ rumba catalana amb el marxˇs Landry el Rumbero; Els secrets de Mr. Stromboli, d'El que ma queda de teatre i L'Avalot Teatre, i C÷smix, de Teatre M˛bil. A la placeta de Ca n'Humet s'hi podrÓ veure, l'espectacle Maiurta, de Los Galindos i, a dins, a l'Espai EscŔnic, s'oferirÓ Cuerdo, del danŔs Karl Stets, un acr˛bata, malabarista, funÓmbul i actor gestual dotat d'un elegant sentit de l'humor. TambÚ hi haurÓ una mirada divertida al mˇn de la gastronomia amb Chefs, de Producciones Yllana; i els espectacles d'Humor i h˛sties, de Mal MartÝnez, i el d'animaciˇ, A wamba baouluba Balamamb˙, de Pentina el Gat. A mÚs, durant tots els dies del festival, el masnovÝ Trenatroman deixarÓ el transport p˙blic uns dies per dinamitzar les places del municipi.

Informaciˇ publicada l'11 de juliol de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00