Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Cap de setmana solidari al Masnou

Torneig solidariDissabte, el Masnou celebrava un torneig benčfic i amistķs de la mā de Down Catalunya i l’A.E.F.S Masnou-Interdināmic; i diumenge, la jornada "Mulla't", organitzada per la Fundaciķ per l'Esclerosi Múltiple (FEM) a tot Catalunya.

El futbol sala solidari es va celebrar al Complex esportiu per sisč any consecutiu, i va comptar amb 80 jugadors inscrits, una cinquantena dels quals sķn persones amb síndrome de Down o discapacitat intelˇlectual. Entre les 10.30 i les 13 h del matí els equips, formats per components de totes les edats i gčneres, van disputar diferents partits de curta durada i, al final de la jornada, cadascun d’ells es va emportar una medalla i una samarreta com a record.

Mulla't per l'Esclorosi MúltipleLa jornada "Mulla't", organitzada per la Fundaciķ per l'Esclerosi Múltiple (FEM) a tot Catalunya, es va celebrar a la piscina del Complex Esportiu Municipal del Masnou. L'alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, va ser un dels primers a assistir a la piscina del Complex Esportiu per colˇlaborar-hi. Durant el matí de diumenge, les persones que hi volien colˇlaborar van comptabilitzar els metres que nedaven a favor de la FEM i, en acabar, rebien un diploma. En total, hi van participar 19 persones, que van nedar 14.050 metres, i s'hi van recaptar 32 euros per la venda de productes promocionals de la campanya, i 10,33euros en donacions. Tot i que enguany la participaciķ ha estat més fluixa, l’Ajuntament celebra que arreu de Catalunya s’hagi aconseguit recaptar 300.000 euros bruts, una quantitat que la Fundaciķ destinarā enguany al foment de la inserciķ laboral a través del seu programa FEM Feina.

Informaciķ publicada el 10 de juliol de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00