Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Turisme
Agenda
Diumenge, 13 d'agost de 2017  -  12 h
Visita guiada a la Mina d'aigua (en francŔs)
Visite Ó la Mine d'Eau du Masnou / visite guidÚe gratuite

Vous ŕtes invitÚs Ó  plonger sous terre pour dÚcouvrir un circuit de mines d'eau Cresta i Malet qui fait partie d'un labyrinthe de galeries de 27 km.
PrÚinscription nÚcessaire. Pour vous inscrire, cliquez ici.

El tram de mines que es pot visitar actualment es va adequar l'any 1999 grÓcies a la colĚlaboraciˇ de l'Associaciˇ d'Amics de la Mina Malet, la Comunitat de Propietaris de la Mina Cresta i el suport de l'Ajuntament del Masnou.
La superfÝcie de l'espai visitable Ús de 43,50 m.
A travÚs de la seva visita s'explica un sistema complex de galeries que servia per abastir d'aigua la poblaciˇ local. Es van comenšar a excavar al Masnou (antigues termes municipals d'Alella i TeiÓ) a partir del segle XVIII per captar i recollir l'aigua que es filtrava en el subs˛l i canalitzar-la fins als dip˛sits i safareig de les cases. Aquest sistema d'abastiment va donar resposta de manera efectiva a la manca de cursos d'aigua continus al territori. El resultat fou una xarxa de 28 galeries que recorren 27 km pel subsol del Masnou.
Per a visites concertades de grups consulteu les condicions de reserva i preus amb el Museu de NÓutica del Masnou (museu.nautica@elmasnou.cat o 935571830)

Lloc: Plaša d'Ocata
Ho organitza: Museu de la NÓutica del Masnou
 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegŘentsoferta formativa CFPAMQueda'tOficina Local d'HabitatgeEl Masnou. Terra de marEspai EscŔnic Ca n'Humet
Anteriors SegŘentsPerfil del contractantCentre d'Empreses Casa del MarquŔsBiblioteca Joan CorominesLa Deixalleria"El Masnou Viu"
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00