Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Turisme
Agenda
Diumenge, 13 d'agost de 2017  -  12 h
Visite ā la Mine d'Eau du Masnou
Visite guidée gratuite

Vous ętes invités ā  plonger sous terre pour découvrir un circuit de mines d'eau Cresta i Malet qui fait partie d'un labyrinthe de galeries de 27 km.
Préinscription nécessaire. Pour vous inscrire cliquez ici

El tram de mines que es pot visitar actualment es va adequar l'any 1999 grācies a la col•laboraciķ de l'Associaciķ d'Amics de la Mina Malet, la Comunitat de Propietaris de la Mina Cresta i el suport de l'Ajuntament del Masnou.
La superfície de l'espai visitable és de 43,50 m.
A través de la seva visita s'explica un sistema complex de galeries que servia per abastir d'aigua la poblaciķ local. Es van comenįar a excavar al Masnou (antigues termes municipals d'Alella i Teiā) a partir del segle XVIII per captar i recollir l'aigua que es filtrava en el subsōl i canalitzar-la fins als dipōsits i safareig de les cases. Aquest sistema d'abastiment va donar resposta de manera efectiva a la manca de cursos d'aigua continus al territori. El resultat fou una xarxa de 28 galeries que recorren 27 km pel subsōl del Masnou.
Per a visites concertades de grups consulteu les condicions de reserva i preus amb el Museu de Nāutica del Masnou (museu.nautica@elmasnou.cat o 935571830)

Lloc: Plaįa d'Ocata
Ho organitza: Museu de la Nāutica del Masnou
 
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsBiblioteca Joan CorominesAgenda juvenil i infantil"El Masnou Viu"oferta formativa CFPAMOficina Local d'Habitatge
Anteriors SegüentsEl Masnou ActiuLa DeixalleriaCentre d'Empreses Casa del MarqučsEl Masnou. Terra de marPerfil del contractant
Anteriors SegüentsEspai Escčnic Ca n'Humet
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00