Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Exposiciˇ de mostres artÝstiques entorn de la terra per anunciar l'arribada de la Festa Major

La tarda del divendres, 16 de juny, la inauguraciˇ a l'Espai Casinet d'una exposiciˇ colĚlectiva entorn de la terra, el fil conductor de la Festa Major, va servir com a preludi de tot el que estÓ per arribar durant la setmana vinent. La mostra, una ediciˇ especial de la programaciˇ estable d'arts visuals, exposa obres de 28 artistes del Masnou. L'alcalde, Jaume Oliveras, i la regidora de Cultura, Neus Tallada, van inaugurar la mostra juntament amb N˙ria Fusellas, de l'associaciˇ Blancdeguix, que s'ha unit a la proposta amb una altra exposiciˇ enllašada amb el leitmotiv de la Festa Major.

A l'exposiciˇ colĚlectiva de Festa Major "Terra", hi intervenen artistes amb les seves obres realitzades mitjanšant diferents tŔcniques artÝstiques, des de la pintura i la cerÓmica fins a la fotografia o l'art d'acciˇ. Els espais que acolliran les obres seran l'Espai Casinet i la Casa de Cultura, i es podran veure fins al darrer dia de la Festa Major, el  2 de juliol. AixÝ ho va explicar la regidora de Cultura, Neus Tallada, qui va dir que "l'exposiciˇ posa en valor la cartera d'artistes locals que, a travÚs de les seves obres, donen vida a espais municipals com aquests".  La regidora tambÚ va parlar de l'exposiciˇ virtual "Naturalesa 2.0" , de l'artista masnovina Laura FontserÚ, que estÓ realitzant l'acciˇ virtual a travÚs de la xarxa social d'Instagram.

D'altra banda, l'associaciˇ Blancdeguix, amb la voluntat d'animar els joves a treballar a partir de les arts visuals en gran format a l'espai p˙blic, va exposar obres a la fašana de El Casinet, a la plaša de la Llibertat. N˙ria Fusellas va parlar de la proposta titulada “Cos a Terra”, com una "reflexiˇ personal en gran format a l'espai p˙blic" i va destacar l'energia dels joves participants (fins a una desena d'artistes del Masnou de 14 a 29 anys) per a la realitzaciˇ d'aquestes obres de grans dimensions.

L'alcalde, Jaume Oliveras, va tancar els parlaments de la inauguraciˇ agraint la participaciˇ dels artistes  a "l'exposiciˇ eclŔctica que dona visibilitat a la riquesa artÝstica que hi ha al municipi". Oliveras tambÚ va afegir que aquest era ja el primer acte de la Festa Major i va aprofitar per a desitjar a tots els masnovins i masnovines presents que passessin uns bons dies de celebraciˇ.  L'acte va cloure amb una acciˇ artÝstica per part de Vict˛ria Pujadas, titulada "Rastre de l'acciˇ: EstratŔgia inversa".

Informaciˇ publicada el 19 de juny de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00