Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Signats nous convenis amb entitats

Signatura d'un conveni amb la Fundaciˇ MolÝ d┤en PuigvertEl dimarts 13 de juny l’Ajuntament del Masnou va signar un conveni amb la Fundaciˇ MolÝ d’en Puigvert. Es tracta d’una entitat privada, d’iniciativa social i sense afany de lucre, orientada a la inserciˇ laboral i social de persones amb trastorns de salut mental. L’objectiu de l’entitat Ús contribuir a que aquestes persones millorin les seves competŔncies professionals i puguin incorporar-se al mˇn del treball de forma normalitzada, des dels principis de la normalitzaciˇ i del reconeixement de la diferŔncia.

La signatura entre l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, i el gerent de la Fundaciˇ MolÝ d’en Puigvert, Miguel Angel Ruiz, va tenir lloc a la sala capitular de l’Ajuntament. Amb la signatura, s’atorga a l’entitat una subvenciˇ de 6.000 euros per al finanšament d’activitats d’interŔs p˙blic o social. Dita subvenciˇ nominativa va ser aprovada pel Ple Municipal el passat 16 de marš de 2017, a travÚs d’una modificaciˇ de les Bases d’execuciˇ del pressupost per l’exercici 2017.

Des de l’any 2008 la Fundaciˇ MolÝ d’en Puigvert desenvolupa el servei pre-laboral al municipi del Masnou. Des d’aleshores, l’Ajuntament hi colĚlabora i dona suport, amb l’objectiu compartit d’atendre a persones en situaciˇ o risc d’exclusiˇ social, com poden ser les persones amb malaltia mental.

Signatura de convenis amb els tres casals de la gent gran al MasnouEl mateix dia va tenir lloc la signatura dels convenis que anualment serveixen per subvencionar les tres entitats que gestionen els casals de la gent gran del Masnou. L’alcalde va formalitzar la signatura juntament amb els presidents dels casals: amb Maria Rossell del Casal del avis d’Ocata, FÚlix Alonso de l’ Esplai dels avis de Can Mandri, i Francisco Gonzßlez del Casal de la Gent Gran de Can Malet.

Informaciˇ publicada el 16 de juny de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00