Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Signats nous convenis amb entitats

Signatura d'un conveni amb la Fundaciķ Molí d´en PuigvertEl dimarts 13 de juny l’Ajuntament del Masnou va signar un conveni amb la Fundaciķ Molí d’en Puigvert. Es tracta d’una entitat privada, d’iniciativa social i sense afany de lucre, orientada a la inserciķ laboral i social de persones amb trastorns de salut mental. L’objectiu de l’entitat és contribuir a que aquestes persones millorin les seves competčncies professionals i puguin incorporar-se al mķn del treball de forma normalitzada, des dels principis de la normalitzaciķ i del reconeixement de la diferčncia.

La signatura entre l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, i el gerent de la Fundaciķ Molí d’en Puigvert, Miguel Angel Ruiz, va tenir lloc a la sala capitular de l’Ajuntament. Amb la signatura, s’atorga a l’entitat una subvenciķ de 6.000 euros per al finanįament d’activitats d’interčs públic o social. Dita subvenciķ nominativa va ser aprovada pel Ple Municipal el passat 16 de marį de 2017, a través d’una modificaciķ de les Bases d’execuciķ del pressupost per l’exercici 2017.

Des de l’any 2008 la Fundaciķ Molí d’en Puigvert desenvolupa el servei pre-laboral al municipi del Masnou. Des d’aleshores, l’Ajuntament hi colˇlabora i dona suport, amb l’objectiu compartit d’atendre a persones en situaciķ o risc d’exclusiķ social, com poden ser les persones amb malaltia mental.

Signatura de convenis amb els tres casals de la gent gran al MasnouEl mateix dia va tenir lloc la signatura dels convenis que anualment serveixen per subvencionar les tres entitats que gestionen els casals de la gent gran del Masnou. L’alcalde va formalitzar la signatura juntament amb els presidents dels casals: amb Maria Rossell del Casal del avis d’Ocata, Félix Alonso de l’ Esplai dels avis de Can Mandri, i Francisco González del Casal de la Gent Gran de Can Malet.

Informaciķ publicada el 16 de juny de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00