Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Suport a l'emprenedoria amb el IV Premi d'Emprenedoria @elmasnou_jove2016 i les subvencions a empreses de nova creaciˇ

Ahir a la tarda van ser lliurats el IV Premi d'Emprenedoria @elmasnou_jove2016, i les subvencions per a empreses de nova creaciˇ per tal d’impulsar l’emprenedoria i fer un reconeixement als emprenedors i emprenedores del municipi. A l’acte van assistir membres del consistori i del jurat, i empreses participants.

Per una banda, l’Ajuntament va donar a conŔixer els noms dels projectes que rebran les subvencions 2016 a empreses de nova creaciˇ per un import global de 28.632,32 euros. En total l’Ajuntament va rebre 13 solĚlicituds, de les quals 11 rebran l’ajut (dues van quedar descartades perquŔ no complien tots els requisits de la convocat˛ria), que sˇn: Precuinats els tres fogons, Escape Masnou SL, Econimbus SCCL, Lairi, Servim, La casa del vi from Ocata, JS Advisor WSI, Ca la mariana, Marart, Comunicabits, El mundo del dulce de leche.

A l’acte tambÚ es va fer un reconeixement p˙blic a la guanyadora del IV Premi d'Emprenedoria @elmasnou_jove2016, SÝlvia Serrano, pel seu projecte empresarial del sector d’oci i lleure Escape Masnou. Aquest premi, d’una ˙nica categoria de participaciˇ i dotat amb un import econ˛mic de 6.000 euros, tÚ l'objectiu d’ incentivar el foment de l’esperit emprenedor entre el jovent de la vila i l’apariciˇ de noves iniciatives empresarials que siguin viables tŔcnicament i econ˛micament. La convocat˛ria Ús destinada a joves del municipi del Masnou i a projectes empresarials amb seu a la vila.

Serrano, en nom de la resta de socis, va rebre el guardˇ de mans de l’alcalde, Jaume Oliveras. El projecte consisteix en la creaciˇ d’un espai l˙dic-recreatiu on els visitants han de resoldre una sŔrie de problemes l˛gics i/o matemÓtics per sortir d’un espai tancat temÓtic. La regidora de Promociˇ Econ˛mica, SÝlvia Folch, va explicar que enguany el premi econ˛mic s’ha incrementat perquŔ concentra dos premis en un respecte edicions anteriors.

Una representant del jurat present a l’esdeveniment, la gerent de l’Empresa ASSI, Laura Sirerol, tambÚ va dirigir unes paraules als assistents “em fa molta ilĚlusiˇ, aquest projecte em recorda a una vivŔncia passada”. Per ˙ltim Serrano va explicar que ara gaudeixen treballant i que, un cop fet el pla d’empresa, es van animar a fer-lo realitat perquŔ volien crÚixer personalment i alhora fer poble. TambÚ va explicar que Escape Masnou tÚ previst ampliar les sales de joc a finals d’estiu.

El concurs ha comptat tambÚ amb la participaciˇ de tres emprenedors masnovins mÚs: acadŔmia Somriures, amb un projecte de centre de reforš escolar; Ca la Mariana, que va presentar un projecte de distribuciˇ a l’engr˛s d’un producte local per fonamentar els restaurants i les cooperatives de consum; i Lorenzo Van Matterhon, amb un projecte empresarial per realitzar tallers l˙dics adrešats a infants.

La celebraciˇ va finalitzar amb un refrigeri mentre emprenedors i consistori intercanviaven impressions i vivŔncies.
Les subvencions a les empreses de nova creaciˇ sˇn compatibles amb el premi a l’emprenedoria jove. En aquest sentit i per primer cop una empresa ha aconseguit optar a les dues ajudes per haver constitu´t l’empresa dins el mateix exercici 2016.  

Informaciˇ publicada el 15 de juny de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00