Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Avís als usuaris afectats per la regularitzaciķ de la factura elčctrica

El Govern estatal ha aprovat una nova normativa per la qual, del maig al setembre d’enguany, les empreses comercialitzadores d’electricitat duran a terme una regularitzaciķ del preu cobrat per la llum en les factures del període comprčs entre l’abril de 2014 i el desembre de 2016:

  1. La regularitzaciķ només afecta els consumidors d’energia elčctrica acollits al PVPC (tarifa regulada) entre l’1 d’abril de 2014 i el desembre de 2017. Per tant, no afecta els clients del mercat lliure.
  2. Les empreses n'informaran els clients mitjanįant una carta, que s’enviarā juntament amb la factura de la regularitzaciķ. Per resoldre qualsevol dubte, contacteu amb la vostra empresa comercialitzadora.
  3. La regularitzaciķ consisteix a tornar a calcular els costos de comercialitzaciķ (atenciķ al client, contractaciķ, gestiķ de factures, etc.) del PVPC, segons els imports que estableix la nova normativa.

En relaciķ amb la comercialitzaciķ a domicili dels serveis bāsics, és a dir, quan rebeu visites de persones que manifesten que representen les companyies (Endesa, Gas Natural, etc.), hem detectat que sovint donen informacions que no s’ajusten a la realitat per obtenir les vostres dades i el vostre consentiment per fer canvis en la contractaciķ o en la companyia comercialitzadora. No atengueu aquestes visites, no faciliteu documentaciķ (factures, rebuts, dades bancāries..) i no signeu res, tret que estigueu convenįuts de l’oferta que us fan i els canvis que comporta.

Recordeu que teniu l’Oficina Municipal d’Informaciķ de Consum al vostre servei. Allā us informaran de temes de consum i gestionaran les vostres reclamacions, queixes o denúncies.

Carrer de Roger de Flor, 23

Telčfon: 93 557 18 00

omic@elmasnou.cat

Informaciķ publicada el 8 de juny de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00