Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
AvÝs als usuaris afectats per la regularitzaciˇ de la factura elŔctrica

El Govern estatal ha aprovat una nova normativa per la qual, del maig al setembre d’enguany, les empreses comercialitzadores d’electricitat duran a terme una regularitzaciˇ del preu cobrat per la llum en les factures del perÝode comprŔs entre l’abril de 2014 i el desembre de 2016:

  1. La regularitzaciˇ nomÚs afecta els consumidors d’energia elŔctrica acollits al PVPC (tarifa regulada) entre l’1 d’abril de 2014 i el desembre de 2017. Per tant, no afecta els clients del mercat lliure.
  2. Les empreses n'informaran els clients mitjanšant una carta, que s’enviarÓ juntament amb la factura de la regularitzaciˇ. Per resoldre qualsevol dubte, contacteu amb la vostra empresa comercialitzadora.
  3. La regularitzaciˇ consisteix a tornar a calcular els costos de comercialitzaciˇ (atenciˇ al client, contractaciˇ, gestiˇ de factures, etc.) del PVPC, segons els imports que estableix la nova normativa.

En relaciˇ amb la comercialitzaciˇ a domicili dels serveis bÓsics, Ús a dir, quan rebeu visites de persones que manifesten que representen les companyies (Endesa, Gas Natural, etc.), hem detectat que sovint donen informacions que no s’ajusten a la realitat per obtenir les vostres dades i el vostre consentiment per fer canvis en la contractaciˇ o en la companyia comercialitzadora. No atengueu aquestes visites, no faciliteu documentaciˇ (factures, rebuts, dades bancÓries..) i no signeu res, tret que estigueu convenšuts de l’oferta que us fan i els canvis que comporta.

Recordeu que teniu l’Oficina Municipal d’Informaciˇ de Consum al vostre servei. AllÓ us informaran de temes de consum i gestionaran les vostres reclamacions, queixes o den˙ncies.

Carrer de Roger de Flor, 23

TelŔfon: 93 557 18 00

omic@elmasnou.cat

Informaciˇ publicada el 8 de juny de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00