Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Ja estā en funcionament el servei de prevenciķ, salvament i socorrisme a les platges de la vila

Vehicle de l'empresa responsable de la vigilāncia i el socorrisme a les platges d ela vila

Des del 27 de maig, ja estā en marxa el servei de prevenciķ, salvament i socorrisme a les platges d'Ocata i el Masnou. L'horari de cobertura és de 10 a 19 h i el calendari exacte serā el següent: 27-28 de maig, 3-4 de juny, del 10 de juny al 3 de setembre, i del 8 a l’11 de setembre.

La vigilāncia, salvament i socorrisme a les platges del Masnou i Ocata l’exerceix de nou Pro-Activa, empresa concessionāria del servei des de l’any passat, el 2016. El servei de socorrisme aquesta temporada estarā actiu de 10 a 19 h, i finalitzarā l’11 de setembre.

Inclou vigilāncia amb un mōdul i una cadira de vigilāncia a la platja del Masnou, i un mōdul, una torre d'intervenciķ immediata a pocs metres de l'aigua, i 3 cadires de vigilāncia a la platja d'Ocata, les quals estaran operatives al 100% durant els caps de setmana i els festius, quan el nombre de socorristes s’incrementa de 9 a 11.

Enguany Pro-Activa dotarā les platges amb una altra cadira amfíbia per tal de millorar el servei d’acompanyament al bany a les dues platges.

L'estat de les platges es pot consultar aquí.  

Per més informaciķ cal consultar la pāgina de la Diputaciķ de Barcelona.

Informaciķ publicada el 31 de maig de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00