Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
L'Equip de Govern visita el projecte de l'Illa Centre

Dilluns, 24 d'abril, l'alcalde, Jaume Oliveras, acompanyat per part de l'Equip de Govern, els edils Noemí Condeminas, Sílvia Folch i Jordi Matas, van visitar l'oficina de vendes que la promotora immobiliāria CORP té a l'Illa Centre per veure una maqueta del projecte. La promociķ, que rep el nom de “Nou Centre”, té com a finalitat convertir aquesta illa en el nou centre social i comercial del Masnou.

L'actuaciķ inclou la construcciķ escalonada dels edificis i les plantes comercials, juntament amb una plaįa pública central amb diversos espais d'usos diferenciats i relacionats entre si mitjanįant rampes, graons i bancs. Les vivendes, sķn de 2, 3 i 4 dormitoris i van des dels 59 fins als 148 m2 . Segons la promotora, el 48% dels immobles ja han estat venuts.

El projecte, de 38.658 m2,  contempla la construcciķ d'un conjunt de 6 edificis plurifamiliars, format per un total de 145 habitatges, dels quals 138 sķn de rčgim lliure i 7 de rčgim concertat; 36 locals comercials; 1 gran comerį; 345 places simples d'aparcament privades i 31 aparcaments dobles; un aparcament públic amb 147 places; 211 trasters privats i 4 trasters públics i urbanitzaciķ d'una plaįa pública, en la parcelˇla situada entre els carrers d'Itālia, Roger de Flor, Flos i Calcat i Pintor Domčnech Farré. L'Ajuntament va concedir la llicčncia d'obres majors per a la construcciķ del projecte a la Junta de Govern Local del passat 13 d'abril.

Informaciķ publicada el 25 d'abril de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00