Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
L'Equip de Govern visita el projecte de l'Illa Centre

Dilluns, 24 d'abril, l'alcalde, Jaume Oliveras, acompanyat per part de l'Equip de Govern, els edils NoemÝ Condeminas, SÝlvia Folch i Jordi Matas, van visitar l'oficina de vendes que la promotora immobiliÓria CORP tÚ a l'Illa Centre per veure una maqueta del projecte. La promociˇ, que rep el nom de “Nou Centre”, tÚ com a finalitat convertir aquesta illa en el nou centre social i comercial del Masnou.

L'actuaciˇ inclou la construcciˇ escalonada dels edificis i les plantes comercials, juntament amb una plaša p˙blica central amb diversos espais d'usos diferenciats i relacionats entre si mitjanšant rampes, graons i bancs. Les vivendes, sˇn de 2, 3 i 4 dormitoris i van des dels 59 fins als 148 m2 . Segons la promotora, el 48% dels immobles ja han estat venuts.

El projecte, de 38.658 m2,  contempla la construcciˇ d'un conjunt de 6 edificis plurifamiliars, format per un total de 145 habitatges, dels quals 138 sˇn de rŔgim lliure i 7 de rŔgim concertat; 36 locals comercials; 1 gran comerš; 345 places simples d'aparcament privades i 31 aparcaments dobles; un aparcament p˙blic amb 147 places; 211 trasters privats i 4 trasters p˙blics i urbanitzaciˇ d'una plaša p˙blica, en la parcelĚla situada entre els carrers d'ItÓlia, Roger de Flor, Flos i Calcat i Pintor DomŔnech FarrÚ. L'Ajuntament va concedir la llicŔncia d'obres majors per a la construcciˇ del projecte a la Junta de Govern Local del passat 13 d'abril.

Informaciˇ publicada el 25 d'abril de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00