Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
L'ajuntament decideix resoldre el contracte per a l'execuciķ de les obres del carrer Brasil

L'Ajuntament ha decidit iniciar d'ofici l'expedient de resoluciķ del contracte amb l'empresa Axis Patrimoni SL. Considera que l'empresa adjudicatāria de les obres de millora d'accessibilitat del pas soterrat del carrer de Brasil ha incomplert els terminis previstos recollits al contracte que se li va adjudicar el dia 16 de febrer d'aquest any.

D'una banda, un cop signat el contracte el passat dia 2 de marį de 2017 i després de mantenir diverses reunions amb Axis Patrimoni SL, no ha estat possible formalitzar l'acta de replanteig necessāria per poder iniciar les obres. D'altra banda, l'empresa tampoc ha solˇlicitat la preceptiva autoritzaciķ al Servei Territorial de Carreteres. Conseqüentment, el passat 11 d'abril de 2017 l'Ajuntament va requerir a Axis Patrimoni, SL que en el termini māxim de dos dies manifestés la seva renúncia al contracte.

Transcorregut aquest termini i sense que l'empresa hagi presentat per escrit la seva renúncia, l'Ajuntament ha decidit iniciar d'ofici l'expedient de resoluciķ del contracte per incompliment del mateix. Paralˇlelament s'estā treballant per a poder licitar de nou la totalitat del projecte executiu, amb la voluntat d'iniciar les obres tot just passat l'estiu.

Concretament, les obres relatives a la primera fase del projecte de millora d'accessibilitat del pas soterrat del carrer de Brasil, consistien en la construcciķ d'una nova tramada d'escales i l'execuciķ de l'estructura d'un ascensor (a executar en una fase posterior)  per a adaptar aquest accés a persones amb mobilitat reduīda, així com la seva connexiķ des de la nova ubicaciķ al pas soterrat actual sota el carrer Āngel Guimerā.

 

Informaciķ publicada el 21 d'abril de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00