Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
L'ajuntament decideix resoldre el contracte per a l'execuciˇ de les obres del carrer Brasil

L'Ajuntament ha decidit iniciar d'ofici l'expedient de resoluciˇ del contracte amb l'empresa Axis Patrimoni SL. Considera que l'empresa adjudicatÓria de les obres de millora d'accessibilitat del pas soterrat del carrer de Brasil ha incomplert els terminis previstos recollits al contracte que se li va adjudicar el dia 16 de febrer d'aquest any.

D'una banda, un cop signat el contracte el passat dia 2 de marš de 2017 i desprÚs de mantenir diverses reunions amb Axis Patrimoni SL, no ha estat possible formalitzar l'acta de replanteig necessÓria per poder iniciar les obres. D'altra banda, l'empresa tampoc ha solĚlicitat la preceptiva autoritzaciˇ al Servei Territorial de Carreteres. ConseqŘentment, el passat 11 d'abril de 2017 l'Ajuntament va requerir a Axis Patrimoni, SL que en el termini mÓxim de dos dies manifestÚs la seva ren˙ncia al contracte.

Transcorregut aquest termini i sense que l'empresa hagi presentat per escrit la seva ren˙ncia, l'Ajuntament ha decidit iniciar d'ofici l'expedient de resoluciˇ del contracte per incompliment del mateix. ParalĚlelament s'estÓ treballant per a poder licitar de nou la totalitat del projecte executiu, amb la voluntat d'iniciar les obres tot just passat l'estiu.

Concretament, les obres relatives a la primera fase del projecte de millora d'accessibilitat del pas soterrat del carrer de Brasil, consistien en la construcciˇ d'una nova tramada d'escales i l'execuciˇ de l'estructura d'un ascensor (a executar en una fase posterior)  per a adaptar aquest accÚs a persones amb mobilitat redu´da, aixÝ com la seva connexiˇ des de la nova ubicaciˇ al pas soterrat actual sota el carrer └ngel GuimerÓ.

 

Informaciˇ publicada el 21 d'abril de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00