Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Visita institucional a la seu del Projecte Home de Montgat

Imatge de la visita institucional Projecte Home de MongatL’alcalde, Jaume Oliveras, la primera tinent d’alcalde i regidora d’Acciˇ Social, NoemÝ Condeminas, i el regidor de Salut P˙blica, Albert Alfaro, van visitar el dimecres, 20 d'abril,  la seu de Projecte Home del municipi veÝ de Montgat. Acompanyats de l’equip directiu de Projecte Home a Catalunya i els responsables del centre, els representants del Masnou van visitar les instalĚlacions de l’entitat i van conŔixer de primera mÓ els serveis que s’ofereixen en el centre de dia.

Per finalitzar la visita, el grup va compartir un dinar en el menjador social, amb membres de Projecte Home i usuaris del centre. La visita Ús un reflex del compromÝs de l’Ajuntament amb les entitats que realitzen tasques dins el Pla municipal de prevenciˇ de drogodependŔncies del Masnou, com Ús el cas de Projecte Home, entitat membre del Grup motor.  

Respecte el Pla municipal de prevenciˇ de drogodependŔncies, el Ple municipal del passat mes de marš va aprovar les accions previstes per aquest any 2017. Potenciar aquest Pla i les campanyes de sensibilitzaciˇ en relaciˇ a aquest Ómbit, especialment entre el jovent i durant perÝodes d’elevada activitat d’oci, Ús una de les actuacions previstes al Pla d’Actuaciˇ Municipal d'aquest mandat.

Informaciˇ publicada el 20 d'abril de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00