Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Visita institucional a la seu del Projecte Home de Montgat

Imatge de la visita institucional Projecte Home de MongatL’alcalde, Jaume Oliveras, la primera tinent d’alcalde i regidora d’Acciķ Social, Noemí Condeminas, i el regidor de Salut Pública, Albert Alfaro, van visitar el dimecres, 20 d'abril,  la seu de Projecte Home del municipi veí de Montgat. Acompanyats de l’equip directiu de Projecte Home a Catalunya i els responsables del centre, els representants del Masnou van visitar les instalˇlacions de l’entitat i van cončixer de primera mā els serveis que s’ofereixen en el centre de dia.

Per finalitzar la visita, el grup va compartir un dinar en el menjador social, amb membres de Projecte Home i usuaris del centre. La visita és un reflex del compromís de l’Ajuntament amb les entitats que realitzen tasques dins el Pla municipal de prevenciķ de drogodependčncies del Masnou, com és el cas de Projecte Home, entitat membre del Grup motor.  

Respecte el Pla municipal de prevenciķ de drogodependčncies, el Ple municipal del passat mes de marį va aprovar les accions previstes per aquest any 2017. Potenciar aquest Pla i les campanyes de sensibilitzaciķ en relaciķ a aquest āmbit, especialment entre el jovent i durant períodes d’elevada activitat d’oci, és una de les actuacions previstes al Pla d’Actuaciķ Municipal d'aquest mandat.

Informaciķ publicada el 20 d'abril de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00