Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Tot a punt per Sant Jordi

Com cada any, el proper 23 d'abril el Masnou també celebrarā la diada de Sant Jordi amb un seguit d'activitats per gaudir de la jornada. El tret de sortida serā el Concert de Sant Jordi: Art?, el 22 d'abril, a les 12 h, a l'Espai Escčnic a cārrec de l'Escola Municipal de Música del Masnou (EMUMM), amb la colˇlaboraciķ de l'entitat BLANCDEguix. Aquella mateixa tarda, a les 17 h, un taller d'estampaciķ adreįat als infants a partir de 2 anys els permetrā, als més petits, experimentar a través de la pintura i diferents segells i els més grans podran crear postals, un punt de llibre o la seva bossa d'esmorzar.

Sant Jordi és un dia que se celebra amb especial entusiasme als carrers i és per aixō que aquests es tornaran a omplir de parades de roses i llibres. Enguany, sķn 30 els estands d'entitats i colˇlectius sense ānim de lucre que es repartiran per tota la vila per oferir els seus productes relacionats amb les roses i els llibres. A més, les activitats també continuen durant la jornada. El diumenge, a partir de les 10 del matí, el cel de la platja d'Ocata s'omplirā d'estels per ambientar aquest dia tan especial i és que, enguany, coincideixen la tradicional ‘Volada d'estels´ dels Amics i Antics Escoltes del Masnou amb la diada de Sant Jordi. L'activitat, orientada als infants, comptarā amb tallers de construcciķ d'estels i enlairada i exhibicions d'estels acrobātics i, a més, amb un dolį esmorzar per als més matiners. El mateix dia 23, a les 11 h, a la places masnovines de Ramķn y Cajal i de la Llibertat, Ōmnium Cultural convida tots els infants i les seves famílies a pintar un conte gegant sobre la llegenda d'aquesta diada.

Per afegir-se a la celebraciķ, l'Ajuntament torna a editar un punt de llibre commemoratiu que es reparteix pels equipaments municipals, enguany dedicat al nou llibre sobre la histōria del Masnou.

Informaciķ publicada el 20 d'abril de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00