Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Atorgada la llicŔncia d'obres per al projecte de l'Illa Centre

L'Ajuntament, a la Junta de Govern Local del 13 d'abril, va concedir la llicŔncia d'obres majors per a la construcciˇ del projecte de l'Illa Centre. Al mateix temps, tambÚ va autoritzar les obres d'urbanitzaciˇ i les d'edificaciˇ.  El projecte contempla la construcciˇ d'un conjunt de 6 edificis plurifamiliars, format per un total de 145 habitatges, dels quals 138 sˇn de rŔgim lliure i 7 de rŔgim concertat; 36 locals comercials; 1 gran comerš; 345 places simples d'aparcament privades i 31 aparcaments dobles; un aparcament p˙blic amb 147 places; 211 trasters privats i 4 trasters p˙blics i urbanitzaciˇ d'una plaša p˙blica, en la parcelĚla situada entre els carrers d'ItÓlia, Roger de Flor, Flos i Calcat i Pintor DomŔnech FarrÚ.

En quant al termini d'execuciˇ de les obres, serÓ de vint-i-quatre mesos i  s'han d'iniciar dins els primers sis mesos  a partir de l'endemÓ de la data de la notificaciˇ de l'acord. No obstant, hi ha previstes legalment una pr˛rroga per iniciar les obres i una altra per acabar-les per la meitat del termini concedit.

El projecte de l'Illa Centre es reprŔn de la mÓ de la promotora immobiliÓria CORP, qui ja tÚ concedida una llicŔncia per a la implantaciˇ d'una caseta desmuntable per a la ubicaciˇ de l'oficina de vendes provisional. A final de l'any passat, aquesta promotora es va quedar amb el projecte de remodelaciˇ d'aquesta zona amb l'objectiu de posar-lo en marxa al mÚs aviat possible i reprendre el procÚs endegat l'any 2010,  fruit de la modificaciˇ puntual del Pla general al sector delimitat pels carrers d'ItÓlia, Flos i Calcat, Roger de Flor i Pintor DomŔnech FarrÚ, ocupat per la fÓbrica de teixits DOGI, el text refˇs de la qual va ser aprovat al Ple del mes de setembre de 2011 amb el vot unÓnime de tot el consistori, i al que va donar conformitat la Comissiˇ Territorial d'Urbanisme de Barcelona en data 15 de desembre de 2011. El projecte havia estat aturat degut a la crisi que va patir el sector immobiliari.

Informaciˇ publicada el 20 d'abril de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00