Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Atorgada la llicčncia d'obres per al projecte de l'Illa Centre

L'Ajuntament, a la Junta de Govern Local del 13 d'abril, va concedir la llicčncia d'obres majors per a la construcciķ del projecte de l'Illa Centre. Al mateix temps, també va autoritzar les obres d'urbanitzaciķ i les d'edificaciķ.  El projecte contempla la construcciķ d'un conjunt de 6 edificis plurifamiliars, format per un total de 145 habitatges, dels quals 138 sķn de rčgim lliure i 7 de rčgim concertat; 36 locals comercials; 1 gran comerį; 345 places simples d'aparcament privades i 31 aparcaments dobles; un aparcament públic amb 147 places; 211 trasters privats i 4 trasters públics i urbanitzaciķ d'una plaįa pública, en la parcelˇla situada entre els carrers d'Itālia, Roger de Flor, Flos i Calcat i Pintor Domčnech Farré.

En quant al termini d'execuciķ de les obres, serā de vint-i-quatre mesos i  s'han d'iniciar dins els primers sis mesos  a partir de l'endemā de la data de la notificaciķ de l'acord. No obstant, hi ha previstes legalment una prōrroga per iniciar les obres i una altra per acabar-les per la meitat del termini concedit.

El projecte de l'Illa Centre es reprčn de la mā de la promotora immobiliāria CORP, qui ja té concedida una llicčncia per a la implantaciķ d'una caseta desmuntable per a la ubicaciķ de l'oficina de vendes provisional. A final de l'any passat, aquesta promotora es va quedar amb el projecte de remodelaciķ d'aquesta zona amb l'objectiu de posar-lo en marxa al més aviat possible i reprendre el procés endegat l'any 2010,  fruit de la modificaciķ puntual del Pla general al sector delimitat pels carrers d'Itālia, Flos i Calcat, Roger de Flor i Pintor Domčnech Farré, ocupat per la fābrica de teixits DOGI, el text refķs de la qual va ser aprovat al Ple del mes de setembre de 2011 amb el vot unānime de tot el consistori, i al que va donar conformitat la Comissiķ Territorial d'Urbanisme de Barcelona en data 15 de desembre de 2011. El projecte havia estat aturat degut a la crisi que va patir el sector immobiliari.

Informaciķ publicada el 20 d'abril de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00