Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
┌ltims dies per a fer les preinscripcions al Fakalˇ
Es podran fer fins al 28 d'abril

Imatge FakalˇLes preinscripcions per al programa d'estiu Fakalˇ, que inclou el Casal artÝstic infantil i el Campus esportiu, es podran fer entre el 18 i el 28 d'abril, presencialment, a l'Oficina d'Atenciˇ Ciutadana (OAC, al carrer de Roger de Flor, 23), o bÚ, en lÝnia, a travÚs d'un formulari que s'activarÓ a la pÓgina web municipal.

MÚs informaciˇ

El Casal i el Campus es farÓ de nou per quinzenes, del 3 al 14 de juliol i del 17 al 28 de juliol. El preu del Campus per quinzenes Ús de 133,10 euros per a l'horari de matÝ i de 193,60 per a l'horari de matÝ i menjador. Per al Casal, el preu dependrÓ dels serveis que es vulguin adquirir: permanŔncia al centre, de 8 a 9 h (40,04 euros per quinzena); horari de matÝ (121 euros per quinzena); horari de matÝ amb menjador (176 euros per quinzena) i horari de matÝ i tarda amb menjador (220 euros per quinzena). Els infants i joves empadronats al Masnou tindran un descompte del 25%, i les famÝlies nombroses empadronades al Masnou hi haurÓ un descompte del 10%.

El Casal es farÓ a l'Escola Ferrer i GuÓrdia, i enguany es continua reforšant el fil argumental al voltant de l'expressiˇ artÝstica, a travÚs de diferents tŔcniques plÓstiques com el teatre, diferents danses dinÓmiques  i la m˙sica. Adrešat a infants nascuts entre el 2007 i el 2013, la llengua vehicular de les activitats serÓ l'anglŔs. TambÚ es faran sortides i excursions, com Ús habitual. En el cas que hi hagi mÚs preinscripcions que les 100 places que s'ofereixen per quinzena, tindran prioritat les persones empadronades al Masnou. Si aquest criteri no Ús suficient es farÓ un sorteig.
Quant al Campus esportiu, es farÓ al Complex Esportiu (piscina i pavellˇ) i a les platges del Masnou, i continua amb la seva estructura habitual. Dirigit a infants i joves nascuts entre l'any 2001 i el 2007, ofereix la possibilitat de practicar diversos esports com bÓsquet, surf de vela, patÝ catalÓ, tennis, v˛lei platja, judo i caiac, entre altres. A mÚs, hi haurÓ sortides i excursions. Si les preinscripcions presentades superen les 165 places per quinzena, es seguirÓ el mateix criteri d'adjudicaciˇ que en el cas del Casal.

Preinscripcions:

Preinscripciˇ al casal artÝstic

Preinscripciˇ al campus esportiu

MÚs informaciˇ

Fullet informatiu Casal artÝstic infantil

Fullet informatiu Campus esportiu

Formulari

Autoritzaciˇ

Bases del sorteig


Informaciˇ sobre els terminis:

  • El  4 de maig  es publicarÓ la llista ordenada de les solĚlicituds presentades dins del termini.    
  • El  8 de maig, a les 14 h a la sala polivalent de la Biblioteca Joan Coromines, tindrÓ lloc el sorteig per formalitzar el nombre de places cobertes i dirimir situacions d’empat.    
  • El 10 de maig s’informarÓ de l’atorgament de les places mitjanšant un llistat a la pÓgina web de l’Ajuntament del Masnou.
Informaciˇ publicada el 12 d'abril de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00