Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Últims dies per a fer les preinscripcions al Fakalķ
Es podran fer fins al 28 d'abril

Imatge FakalķLes preinscripcions per al programa d'estiu Fakalķ, que inclou el Casal artístic infantil i el Campus esportiu, es podran fer entre el 18 i el 28 d'abril, presencialment, a l'Oficina d'Atenciķ Ciutadana (OAC, al carrer de Roger de Flor, 23), o bé, en línia, a través d'un formulari que s'activarā a la pāgina web municipal.

Més informaciķ

El Casal i el Campus es farā de nou per quinzenes, del 3 al 14 de juliol i del 17 al 28 de juliol. El preu del Campus per quinzenes és de 133,10 euros per a l'horari de matí i de 193,60 per a l'horari de matí i menjador. Per al Casal, el preu dependrā dels serveis que es vulguin adquirir: permančncia al centre, de 8 a 9 h (40,04 euros per quinzena); horari de matí (121 euros per quinzena); horari de matí amb menjador (176 euros per quinzena) i horari de matí i tarda amb menjador (220 euros per quinzena). Els infants i joves empadronats al Masnou tindran un descompte del 25%, i les famílies nombroses empadronades al Masnou hi haurā un descompte del 10%.

El Casal es farā a l'Escola Ferrer i Guārdia, i enguany es continua reforįant el fil argumental al voltant de l'expressiķ artística, a través de diferents tčcniques plāstiques com el teatre, diferents danses dināmiques  i la música. Adreįat a infants nascuts entre el 2007 i el 2013, la llengua vehicular de les activitats serā l'anglčs. També es faran sortides i excursions, com és habitual. En el cas que hi hagi més preinscripcions que les 100 places que s'ofereixen per quinzena, tindran prioritat les persones empadronades al Masnou. Si aquest criteri no és suficient es farā un sorteig.
Quant al Campus esportiu, es farā al Complex Esportiu (piscina i pavellķ) i a les platges del Masnou, i continua amb la seva estructura habitual. Dirigit a infants i joves nascuts entre l'any 2001 i el 2007, ofereix la possibilitat de practicar diversos esports com bāsquet, surf de vela, patí catalā, tennis, vōlei platja, judo i caiac, entre altres. A més, hi haurā sortides i excursions. Si les preinscripcions presentades superen les 165 places per quinzena, es seguirā el mateix criteri d'adjudicaciķ que en el cas del Casal.

Preinscripcions:

Preinscripciķ al casal artístic

Preinscripciķ al campus esportiu

Més informaciķ

Fullet informatiu Casal artístic infantil

Fullet informatiu Campus esportiu

Formulari

Autoritzaciķ

Bases del sorteig


Informaciķ sobre els terminis:

  • El  4 de maig  es publicarā la llista ordenada de les solˇlicituds presentades dins del termini.    
  • El  8 de maig, a les 14 h a la sala polivalent de la Biblioteca Joan Coromines, tindrā lloc el sorteig per formalitzar el nombre de places cobertes i dirimir situacions d’empat.    
  • El 10 de maig s’informarā de l’atorgament de les places mitjanįant un llistat a la pāgina web de l’Ajuntament del Masnou.
Informaciķ publicada el 12 d'abril de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00