Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Trobada amb el diputat d'Infraestructures Viāries i Mobilitat per millorar la mobilitat al municipi

Dimarts, 14 de marį, l'alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, i el regidor de Mobilitat, Quim Fābregas, es van reunir amb el diputat d'Infraestructures Viāries i Mobilitat, Jordi Fābrega, i el gerent del Servei d’Infraestructures Viāries, Vicenį Izquierdo, per tractar dos temes relacionats amb la millora de la mobilitat al municipi. En concret, el diputat els va fer arribar la micro-simulaciķ i l'estudi de trānsit del projectes de modificaciķ de la intersecciķ de la carretera d'Alella amb el carrer de Rosa Sensat; i el projecte de millora de la seguretat a la cruīlla de la carretera de Teiā amb el carrer de Califōrnia.

Pel que fa a l'estudi de la intersecciķ de la carretera d'Alella amb el carrer de Rosa Sensat, el diputat Fābrega va informar als edils del Masnou que estava a punt de finalitzar la redacciķ del projecte executiu i que, un cop aquest s'aprovés, s'iniciaria la licitaciķ per a poder executar l'obra, prevista per inicis de l'any 2018. L'actuaciķ preveu una rotonda semaforitzada per dotar de major seguretat viāria a l'entorn, de major permeabilitat per als vianants i resoldre els problemes de congestiķ de trānsit. El projecte va ser presentat a la poblaciķ a final de l'any 2016.

En quant al projecte de millora de la seguretat a la cruīlla de la carretera de Teiā amb el carrer de Califōrnia, les principals conclusions de l'estudi recullen que caldrā completar la semaforitzaciķ de tota la cruīlla així com implementar un nou pas de vianants i augmentar-ne l'espai per a aquests. Aquesta intervenciķ s'emmarca dins de les diferents intervencions de millora que la Diputaciķ amb el suport de l’Ajuntament estā duent a terme en aquesta carretera, sumant-se a la realitzada recentment: la construcciķ d'un pas de vianants a la carretera d'accés al polígon la Bōbila. Cofinanįada entre la Diputaciķ i l'Ajuntament, té un cost previst de 50.000 euros ( dels quals l'Ajuntament en preveu assumir prop de 4.500 euros).

Informaciķ publicada el 15 de marį de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00