Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Comencen els treballs de millora de les voreres del Pla de xoc

Reparaciķ de la vorera al carrer del MeridiāTorna a posar-se en marxa el Pla de Xoc de voreres i calįades que té com a objectiu la millora del paviment i les voreres de diversos carrers dels municipi. Un cop finalitzats els treball d’asfaltat de diversos carrers del Masnou el passat mes de gener; el dimecres 8 de marį s'han iniciat els treballs de reparaciķ de la vorera del carrer del Meridiā. Aquest carrer forma part del conjunt de carrers inclosos en el projecte de millora de voreres del Pla de xoc 2016, on és previst que s'arrangin gairebé de 8.700 metres quadrats de vorera.

Altres carrers on es repararan sķn els de Josep Estrada, Mare de Déu de Núria, Fra Juníper Serra, Ciutat Vila Jardí, Joan Maragall, Capitā Mirambell, Lluís Millet, Joan XXIII, Amadeu I, Mossčn Jacint Verdaguer, Almeria, Tarragona i Reus. Una bona part d'aquestes voreres estan malmeses pel creixement de les arrels dels arbres. En aquests casos, es farā un sanejament de les arrels, es posarā la una base de formigķ sobre la qual es colˇlocaran els panots.

Es tracta d'un arranjament de les voreres ja existents, per la qual cosa no es contempla la possibilitat d'ampliacions. El termini previst per finalitzar totes les obres és de tres mesos, tot i que el regidor de Manteniment i Serveis Municipals, Quim Fābregas, no descarta que es pugui acabar abans, segons el desenvolupament dels treballs i les condicions climatolōgiques. La Regidoria també ha avisat que en alguns casos aquestes millores poden comportar afectacions a la mobilitat dels vianants, a la circulaciķ rodada, a l'aparcament i a les entrades i sortides de guals, per la qual cosa s'apel3la a la comprensiķ de la ciutadania. Se n'anirā informant als canals de comunicaciķ habituals de l'Ajuntament.

Informaciķ publicada el 8 de marį de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00