Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Comencen els treballs de millora de les voreres del Pla de xoc

Reparaciˇ de la vorera al carrer del MeridiÓTorna a posar-se en marxa el Pla de Xoc de voreres i calšades que tÚ com a objectiu la millora del paviment i les voreres de diversos carrers dels municipi. Un cop finalitzats els treball d’asfaltat de diversos carrers del Masnou el passat mes de gener; el dimecres 8 de marš s'han iniciat els treballs de reparaciˇ de la vorera del carrer del MeridiÓ. Aquest carrer forma part del conjunt de carrers inclosos en el projecte de millora de voreres del Pla de xoc 2016, on Ús previst que s'arrangin gairebÚ de 8.700 metres quadrats de vorera.

Altres carrers on es repararan sˇn els de Josep Estrada, Mare de DÚu de N˙ria, Fra JunÝper Serra, Ciutat Vila JardÝ, Joan Maragall, CapitÓ Mirambell, LluÝs Millet, Joan XXIII, Amadeu I, MossŔn Jacint Verdaguer, Almeria, Tarragona i Reus. Una bona part d'aquestes voreres estan malmeses pel creixement de les arrels dels arbres. En aquests casos, es farÓ un sanejament de les arrels, es posarÓ la una base de formigˇ sobre la qual es colĚlocaran els panots.

Es tracta d'un arranjament de les voreres ja existents, per la qual cosa no es contempla la possibilitat d'ampliacions. El termini previst per finalitzar totes les obres Ús de tres mesos, tot i que el regidor de Manteniment i Serveis Municipals, Quim FÓbregas, no descarta que es pugui acabar abans, segons el desenvolupament dels treballs i les condicions climatol˛giques. La Regidoria tambÚ ha avisat que en alguns casos aquestes millores poden comportar afectacions a la mobilitat dels vianants, a la circulaciˇ rodada, a l'aparcament i a les entrades i sortides de guals, per la qual cosa s'apel3la a la comprensiˇ de la ciutadania. Se n'anirÓ informant als canals de comunicaciˇ habituals de l'Ajuntament.

Informaciˇ publicada el 8 de marš de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00