www.elmasnou.net

SERVEI EDUCATIU
A continuaciˇ us presentem l'oferta educativa de l'Arxiu Municipal del Masnou. L'objectiu d'aquesta proposta Ús contribuir al desenvolupament de les persones a travÚs del coneixement del patrimoni i la hist˛ria de la nostra vila, i aportar al mateix temps valors de participaciˇ i respecte. Es pretÚn fomentar la participaciˇ ciutadana mitjanšant el diÓleg i la sensibilitzaciˇ envers el passat i el patrimoni del poble; afavorir actituds de respecte pels conceptes d'herŔncia, hist˛ria i tradiciˇ, a partir de la reflexiˇ al voltant del passat i el futur del Masnou, i incentivar, finalment, el sentiment de pertinenša a la vila.

HORARI
Dimarts i dijous, de 9 a 13 h.

PREU
Gratu´t.

TALLERS
Descobreix l'Arxiu Municipal
Tallers en quŔ s'explica la feina que es fa a l'Arxiu (amb els documents, fotografies, plÓnols, etc.), com es fan les consultes i quins documents s'hi conserven. Es pretÚn donar les eines bÓsiques perquŔ els alumnes coneguin aquest espai com a punt de referŔncia per fer recerca hist˛rica.
NIVELLS: tots els nivells
DURADA: 1 h

Fem d'investigadors a travÚs dels documents
Activitat durant la qual es responen preguntes a partir de la consulta de documents o imatges sobre diferents temes escollits per l'Arxiu o pel centre d'ensenyament. En acabat, es visiten les instalĚlacions de l'Arxiu Municipal.
NIVELLS: tots els nivells
DURADA: 1 h 30 min

Explica'm hist˛ries del Masnou (taller intergeneracional)
Taller entre gent gran del Masnou i alumnes, que consisteix en un diÓleg entre generacions. Tot mirant fotografies antigues del Masnou s’estableix un diÓleg sobre com era abans la vida al poble, i com ha canviat al llarg del temps. L'objectiu del taller Ús que els alumnes preguntin a la gent gran, i viceversa, i intercanvi´n impressions.
NIVELLS: tots els nivells
DURADA: 1 h 30 min

SOLĚLICITUD
Per solĚlicitar algun d’aquests tallers, ompliu aquest formulari.

Informaciˇ publicada el 30 de gener de 2017