www.elmasnou.net

SERVEI EDUCATIU
A continuaciķ us presentem l'oferta educativa de l'Arxiu Municipal del Masnou. L'objectiu d'aquesta proposta és contribuir al desenvolupament de les persones a través del coneixement del patrimoni i la histōria de la nostra vila, i aportar al mateix temps valors de participaciķ i respecte. Es pretén fomentar la participaciķ ciutadana mitjanįant el diāleg i la sensibilitzaciķ envers el passat i el patrimoni del poble; afavorir actituds de respecte pels conceptes d'herčncia, histōria i tradiciķ, a partir de la reflexiķ al voltant del passat i el futur del Masnou, i incentivar, finalment, el sentiment de pertinenįa a la vila.

HORARI
Dimarts i dijous, de 9 a 13 h.

PREU
Gratuīt.

TALLERS
Descobreix l'Arxiu Municipal
Tallers en quč s'explica la feina que es fa a l'Arxiu (amb els documents, fotografies, plānols, etc.), com es fan les consultes i quins documents s'hi conserven. Es pretén donar les eines bāsiques perquč els alumnes coneguin aquest espai com a punt de referčncia per fer recerca histōrica.
NIVELLS: tots els nivells
DURADA: 1 h

Fem d'investigadors a través dels documents
Activitat durant la qual es responen preguntes a partir de la consulta de documents o imatges sobre diferents temes escollits per l'Arxiu o pel centre d'ensenyament. En acabat, es visiten les instalˇlacions de l'Arxiu Municipal.
NIVELLS: tots els nivells
DURADA: 1 h 30 min

Explica'm histōries del Masnou (taller intergeneracional)
Taller entre gent gran del Masnou i alumnes, que consisteix en un diāleg entre generacions. Tot mirant fotografies antigues del Masnou s’estableix un diāleg sobre com era abans la vida al poble, i com ha canviat al llarg del temps. L'objectiu del taller és que els alumnes preguntin a la gent gran, i viceversa, i intercanviīn impressions.
NIVELLS: tots els nivells
DURADA: 1 h 30 min

SOLˇLICITUD
Per solˇlicitar algun d’aquests tallers, ompliu aquest formulari.

Informaciķ publicada el 30 de gener de 2017