Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Bones festes 2017
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Arxiu Municipal

SERVEI EDUCATIU
A continuaciķ us presentem l'oferta educativa de l'Arxiu Municipal del Masnou. L'objectiu d'aquesta proposta és contribuir al desenvolupament de les persones a través del coneixement del patrimoni i la histōria de la nostra vila, i aportar al mateix temps valors de participaciķ i respecte. Es pretén fomentar la participaciķ ciutadana mitjanįant el diāleg i la sensibilitzaciķ envers el passat i el patrimoni del poble; afavorir actituds de respecte pels conceptes d'herčncia, histōria i tradiciķ, a partir de la reflexiķ al voltant del passat i el futur del Masnou, i incentivar, finalment, el sentiment de pertinenįa a la vila.

HORARI
Dimarts i dijous, de 9 a 13 h.

PREU
Gratuīt.

TALLERS
Descobreix l'Arxiu Municipal
Tallers en quč s'explica la feina que es fa a l'Arxiu (amb els documents, fotografies, plānols, etc.), com es fan les consultes i quins documents s'hi conserven. Es pretén donar les eines bāsiques perquč els alumnes coneguin aquest espai com a punt de referčncia per fer recerca histōrica.
NIVELLS: tots els nivells
DURADA: 1 h

Fem d'investigadors a través dels documents
Activitat durant la qual es responen preguntes a partir de la consulta de documents o imatges sobre diferents temes escollits per l'Arxiu o pel centre d'ensenyament. En acabat, es visiten les instalˇlacions de l'Arxiu Municipal.
NIVELLS: tots els nivells
DURADA: 1 h 30 min

Explica'm histōries del Masnou (taller intergeneracional)
Taller entre gent gran del Masnou i alumnes, que consisteix en un diāleg entre generacions. Tot mirant fotografies antigues del Masnou s’estableix un diāleg sobre com era abans la vida al poble, i com ha canviat al llarg del temps. L'objectiu del taller és que els alumnes preguntin a la gent gran, i viceversa, i intercanviīn impressions.
NIVELLS: tots els nivells
DURADA: 1 h 30 min

SOLˇLICITUD
Per solˇlicitar algun d’aquests tallers, ompliu aquest formulari.

Informaciķ publicada el 30 de gener de 2017
Anteriors SegüentsQueda'tCentre d'Empreses Casa del MarqučsEl Masnou. Terra de marOficina Local d'HabitatgeLa Deixalleria
Anteriors SegüentsBiblioteca Joan CorominesEspai Escčnic Ca n'Humetoferta formativa CFPAM"El Masnou Viu"Perfil del contractant
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00