Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Ple de Riure
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Arxiu Municipal

SERVEI EDUCATIU
A continuaciˇ us presentem l'oferta educativa de l'Arxiu Municipal del Masnou. L'objectiu d'aquesta proposta Ús contribuir al desenvolupament de les persones a travÚs del coneixement del patrimoni i la hist˛ria de la nostra vila, i aportar al mateix temps valors de participaciˇ i respecte. Es pretÚn fomentar la participaciˇ ciutadana mitjanšant el diÓleg i la sensibilitzaciˇ envers el passat i el patrimoni del poble; afavorir actituds de respecte pels conceptes d'herŔncia, hist˛ria i tradiciˇ, a partir de la reflexiˇ al voltant del passat i el futur del Masnou, i incentivar, finalment, el sentiment de pertinenša a la vila.

HORARI
Dimarts i dijous, de 9 a 13 h.

PREU
Gratu´t.

TALLERS
Descobreix l'Arxiu Municipal
Tallers en quŔ s'explica la feina que es fa a l'Arxiu (amb els documents, fotografies, plÓnols, etc.), com es fan les consultes i quins documents s'hi conserven. Es pretÚn donar les eines bÓsiques perquŔ els alumnes coneguin aquest espai com a punt de referŔncia per fer recerca hist˛rica.
NIVELLS: tots els nivells
DURADA: 1 h

Fem d'investigadors a travÚs dels documents
Activitat durant la qual es responen preguntes a partir de la consulta de documents o imatges sobre diferents temes escollits per l'Arxiu o pel centre d'ensenyament. En acabat, es visiten les instalĚlacions de l'Arxiu Municipal.
NIVELLS: tots els nivells
DURADA: 1 h 30 min

Explica'm hist˛ries del Masnou (taller intergeneracional)
Taller entre gent gran del Masnou i alumnes, que consisteix en un diÓleg entre generacions. Tot mirant fotografies antigues del Masnou s’estableix un diÓleg sobre com era abans la vida al poble, i com ha canviat al llarg del temps. L'objectiu del taller Ús que els alumnes preguntin a la gent gran, i viceversa, i intercanvi´n impressions.
NIVELLS: tots els nivells
DURADA: 1 h 30 min

SOLĚLICITUD
Per solĚlicitar algun d’aquests tallers, ompliu aquest formulari.

Informaciˇ publicada el 30 de gener de 2017
Anteriors SegŘents"El Masnou Viu"Queda'tPerfil del contractantBiblioteca Joan CorominesEl Masnou. Terra de mar
Anteriors SegŘentsEspai EscŔnic Ca n'Humetoferta formativa CFPAMCentre d'Empreses Casa del MarquŔsLa DeixalleriaOficina Local d'Habitatge
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00