Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Arxiu Municipal

SERVEI EDUCATIU
A continuaciķ us presentem l'oferta educativa de l'Arxiu Municipal del Masnou. L'objectiu d'aquesta proposta és contribuir al desenvolupament de les persones a través del coneixement del patrimoni i la histōria de la nostra vila, i aportar al mateix temps valors de participaciķ i respecte. Es pretén fomentar la participaciķ ciutadana mitjanįant el diāleg i la sensibilitzaciķ envers el passat i el patrimoni del poble; afavorir actituds de respecte pels conceptes d'herčncia, histōria i tradiciķ, a partir de la reflexiķ al voltant del passat i el futur del Masnou, i incentivar, finalment, el sentiment de pertinenįa a la vila.

HORARI
Dimarts i dijous de 9 a 13h.

PREU
Gratuīt.

TALLERS
Descobreix l'Arxiu Municipal
Taller on s'expliquen la feina que es fa a l'Arxiu (amb els documents, fotografies, plānols, etc.) com es fan les consultes i quins documents s'hi conserven. Es pretén donar les eines bāsiques perquč l'alumnat conegui aquest espai com a punt de referčncia per fer recerca histōrica.
NIVELLS: tots els nivells
DURADA: 1 h

Fem d'investigadors a través dels documents
Activitat durant la responen preguntes a partir de la consulta de documents o imatges sobre diferents temes escollits per l'Arxiu o pel centre d'ensenyament de l'alumnat. En acabat, es visiten les instalˇlacions de l'Arxiu Municipal.
NIVELLS: tots els nivells
DURADA: 1 h 30 min

Explica'm histōries del Masnou (taller intergeneracional)
Taller entre avis i āvies del Masnou i l'alumnat, que consisteix en un diāleg entre generacions. Tot mirant fotografies antigues del Masnou s’estableix un diāleg sobre com era abans la vida al poble, i com ha canviat al llarg del temps. L'objectiu del taller és que l'alumnat pregunti a la gent gran, i viceversa, i intercanviīn impressions.
NIVELLS: tots els nivells
DURADA: 1 h 30 min

SOLˇLICITUD
Per solˇlicitar algun d’aquests taller, ompliu aquest formulari.

Informaciķ publicada el 30 de gener de 2017
Anteriors SegüentsEl Masnou. Terra de mar"El Masnou Viu"La Deixalleriaoferta formativa CFPAMOficina Local d'Habitatge
Anteriors SegüentsEl Masnou ActiuPerfil del contractantEspai Escčnic Ca n'HumetCentre d'Empreses Casa del MarqučsAgenda juvenil i infantil
Anteriors SegüentsBiblioteca Joan Coromines
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00