Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Agenda
Dissabte, 21 d'octubre de 2017  -  10 h
Visita al Museu Cusí de Farmācia
Jornada de portes obertes
El Museu Cusí de Farmācia pertany a la Reial Acadčmia de Farmācia de Catalunya. Mostra una farmācia benedictina del segle XVIII procedent del monestir de Santa María la Real de Nájera, i una colˇlecciķ de recipients cerāmics dels segles XVIII i XIX.

El Museu Cusí de Farmācia pertany a la Reial Acadčmia de Farmācia de Catalunya. Mostra una farmācia benedictina del segle XVIII procedent del monestir de Santa María la Real de Nájera.

La Biblioteca del Museu, amb més de 10.000 volums, destaca pels seus llibres antics sobre farmācia i medicina. Al Museu, també s'hi aplega una col.lecciķ de recipients cerāmics dels segles XVIII i XIX.

Aquest 2017, les jornades de portes obertes se celebren els dies 20 de maig i 21 d'octubre. Les places sķn limitades i cal fer reserva prčvia enviant un correu electrōnic a: museucusi@rafc.cat

Visites especials de grups en altres dates prčvia concertaciķ al telčfon 93 443 00 88, de dilluns a dijous, de 16 a 20 hores.

Lloc: Alcon Cusí, SA(Camil Fabra, 58. 08320 El Masnou). L'entrada estā situada a la part de muntanya.
Durada: De 10.00 a 13.30 hores (8 grups de visita)
Ho organitza: Museu Cusí de Farmācia
Preu: Visita gratuīta
Tipus d'acte: Exposiciķ, Mostra
 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsQueda'tEl Masnou. Terra de mar"El Masnou Viu"Perfil del contractantoferta formativa CFPAM
Anteriors SegüentsBiblioteca Joan CorominesLa DeixalleriaEspai Escčnic Ca n'HumetCentre d'Empreses Casa del MarqučsOficina Local d'Habitatge
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00