www.elmasnou.net

Cartell de les activitats del Pla de MobilitatEl dijous 1 de desembre, a la segona planta de Can Malet(19 h), es presenta el Pla d’Acció, és a dir, el document amb propostes per dur a terme en diversos àmbits en el marc del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible. Aquesta fase arriba després dels estudis que es van fer durant la diagnosi de l’estat actual i del procés participatiu en què la població va poder analitzar, discutir i ampliar les conclusions.

Entre d’altres, el Pla d’Acció, ordena les actuacions proposades en categories referides a la mobilitat a peu, en bicicleta, en transport públic col·lectiu i en vehicle privat motoritzat; com també s’ocupa de l’aparcament. El document, després de ser presentat, es publicarà a la web municipal www.elmasnou.cat per tal que la població el pugui conèixer i fer arribar la seva opinió i les seves propostes, ja sigui telemàticament o en els tallers de participació previstos per al 12 de gener, en què es parlarà sobre el vehicle motoritzat i l’aparcament; i el 18 de gener, que s’ocuparà en una primera sessió dels vianants i els camins escolars, i de la mobilitat en bicicleta i el transport públic en una segona.

A més de trobar el document del Pla d’Acció, a la web municipal també es publicaran els formularis perquè es puguin fer aportacions sobre els àmbits proposats i fer la inscripció per poder participar en els tallers. Amb totes aquestes aportacions, l’equip redactor del pla de Mobilitat Urbana i Sostenible i els responsables de la fase de participació elaboraran les propostes que s’estudiaran per incorporar-les al PMUSM definitiu que serà aprovat en Ple.

Informació publicada el 29 de novembre de 2016