Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Comenša la presentaciˇ a la ciutadania de les propostes d'accions del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible

Cartell de les activitats del Pla de MobilitatEl dijous 1 de desembre, a la segona planta de Can Malet(19 h), es presenta el Pla d’Acciˇ, Ús a dir, el document amb propostes per dur a terme en diversos Ómbits en el marc del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible. Aquesta fase arriba desprÚs dels estudis que es van fer durant la diagnosi de l’estat actual i del procÚs participatiu en quŔ la poblaciˇ va poder analitzar, discutir i ampliar les conclusions.

Entre d’altres, el Pla d’Acciˇ, ordena les actuacions proposades en categories referides a la mobilitat a peu, en bicicleta, en transport p˙blic colĚlectiu i en vehicle privat motoritzat; com tambÚ s’ocupa de l’aparcament. El document, desprÚs de ser presentat, es publicarÓ a la web municipal www.elmasnou.cat per tal que la poblaciˇ el pugui conŔixer i fer arribar la seva opiniˇ i les seves propostes, ja sigui telemÓticament o en els tallers de participaciˇ previstos per al 12 de gener, en quŔ es parlarÓ sobre el vehicle motoritzat i l’aparcament; i el 18 de gener, que s’ocuparÓ en una primera sessiˇ dels vianants i els camins escolars, i de la mobilitat en bicicleta i el transport p˙blic en una segona.

A mÚs de trobar el document del Pla d’Acciˇ, a la web municipal tambÚ es publicaran els formularis perquŔ es puguin fer aportacions sobre els Ómbits proposats i fer la inscripciˇ per poder participar en els tallers. Amb totes aquestes aportacions, l’equip redactor del pla de Mobilitat Urbana i Sostenible i els responsables de la fase de participaciˇ elaboraran les propostes que s’estudiaran per incorporar-les al PMUSM definitiu que serÓ aprovat en Ple.

Informaciˇ publicada el 29 de novembre de 2016
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00