Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Comenįa la presentaciķ a la ciutadania de les propostes d'accions del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible

Cartell de les activitats del Pla de MobilitatEl dijous 1 de desembre, a la segona planta de Can Malet(19 h), es presenta el Pla d’Acciķ, és a dir, el document amb propostes per dur a terme en diversos āmbits en el marc del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible. Aquesta fase arriba després dels estudis que es van fer durant la diagnosi de l’estat actual i del procés participatiu en quč la poblaciķ va poder analitzar, discutir i ampliar les conclusions.

Entre d’altres, el Pla d’Acciķ, ordena les actuacions proposades en categories referides a la mobilitat a peu, en bicicleta, en transport públic colˇlectiu i en vehicle privat motoritzat; com també s’ocupa de l’aparcament. El document, després de ser presentat, es publicarā a la web municipal www.elmasnou.cat per tal que la poblaciķ el pugui cončixer i fer arribar la seva opiniķ i les seves propostes, ja sigui telemāticament o en els tallers de participaciķ previstos per al 12 de gener, en quč es parlarā sobre el vehicle motoritzat i l’aparcament; i el 18 de gener, que s’ocuparā en una primera sessiķ dels vianants i els camins escolars, i de la mobilitat en bicicleta i el transport públic en una segona.

A més de trobar el document del Pla d’Acciķ, a la web municipal també es publicaran els formularis perquč es puguin fer aportacions sobre els āmbits proposats i fer la inscripciķ per poder participar en els tallers. Amb totes aquestes aportacions, l’equip redactor del pla de Mobilitat Urbana i Sostenible i els responsables de la fase de participaciķ elaboraran les propostes que s’estudiaran per incorporar-les al PMUSM definitiu que serā aprovat en Ple.

Informaciķ publicada el 29 de novembre de 2016
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00