Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
L'Espai Escčnic recupera algunes de les cites més reeixides

Imatge del programa de tardor 2016Els músics del Masnou Jaume Maristany i Josep Traver sķn un dels plats forts de la temporada de tardor de l’Espai Escčnic Ca n’Humet. El resultat de la seva actuaciķ l’any passat a la sala municipal ja fa augurar que la d’enguany tornarā a ser un dels moments més especials de la temporada. Maristany i Traver, en aquesta ocasiķ, s’acompanyen d’amics i companys com Andrea Motis, Rita Pagčs, Joan Chamorro i Esteve Pi. De nou, ompliran la sala amb la interpretaciķ de peces de jazz, clāssics i altres sorpreses amb quč aquests dos músics estan recorrent i omplint molts escenaris d’arreu. L’actuaciķ serā el dissabte 15 d’octubre, a les 20 h.

Una altra aposta destacada d’aquesta temporada és la representaciķ de Neus Catalā, Un cel de plom, en quč la popular actriu per les seves interpretacions a televisiķ Mercč Arānega dķna vida a Neus Catalā, la darrera supervivent catalana del camp d’extermini de dones de Ravensbrück. El text es basa en la novelˇla de Carme Martí. La representaciķ serā el dissabte 12 de novembre.

Seguint amb el teatre, la també televisiva Carme Pla, aquest cop acompanyada per la masnovina Irene Gisbert, impartirā el taller Teatre i moviment: Terra, aigua, foc i aire. Serā els caps de setmana del 26 i 27 de novembre i 3 i 4 de desembre. A partir de la conscičncia del funcionament del propi cos, s’inicia un camí que ha de conduir a l’expressiķ teatral.

Teatre familiar

Pel que fa a les propostes familiars, l’Espai Escčnic recupera el particular globus aerostātic de Farrés Brothers després de l’čxit de la temporada anterior. De nou, el diumenge 23 d’octubre, els assistents podran viatjar per l’espai, fregant els límits de la realitat. L’espectacle és recomanat per a infants a partir de cinc anys, i la interpretaciķ anirā a cārrec de Jordi i Pep Farrés.

També repeteix la companyia Tanaka Teatre, el 27 de novembre, ara per portar Bon profit!, un espectacle on les verdures sķn les protagonistes, per fer-nos entendre com una dieta equilibrada i la prāctica esportiva sķn les claus per tenir un estat ōptim de salut. El xef Tomassa vol ensenyar la māgia de la cuina i fer riure el públic. L’espectacle i el dossier pedagōgic d’aquest espectacle estan avalats per l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Fet al Masnou

En resposta a la voluntat de la gestiķ de la sala municipal per promoure la creativitat local, els grups teatrals i les entitats de la vila tornen a ser presents a la temporada de l’Espai Escčnic. El cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre, el Grup d’Aficionats al Teatre (GAT) presentarā el muntatge La Rambla de les floristes, de Josep Maria de Sagarra. Amb l’obra d’aquest clāssic del teatre catalā, el GAT recupera la Barcelona del segle XIX i ret homenatge a la Rambla barcelonina.
També serā present l’associaciķ DISMA, amb l’obra de teatre Toc-toc, el diumenge 9 d’octubre, amb la qual de nou es posaran de manifest els poders expressius del teatre per a les persones, per molt difícil que siguin les circumstāncies en quč es troben.

La música en directe i el ball tornaran a ser presents el 26 de novembre a la nit amb la Swing Out Night, organitzada per l’associaciķ Ple de Swing. La música en directe del grup The Swing Air Force i els vinils de The Swing Makers ompliran la nit per a tothom que vulgui ballar o només gaudir de la música.

També hi haurā música a la representaciķ d'Hores d'amor, el musical que presentarā l'Escola d'Arts escčniques Bibiana Morales, el 3 de desembre.

I per Nadal, el 17 i el 18 de desembre, l’Associaciķ Juvenil de Teatre el Masnou, AJTEM, contribuirā a completar les tradicions nadalenques amb la representaciķ de Les pastoretes, que es presenta com l’esbojarrada histōria de l’adveniment de l’infant Jesús mai explicada.

Per finalitzar l'any, l'Associaciķ de Dansa del Masnou oferirā, un cop més, El Ballet del Trencanous, el dissabte 29 i el diumenge 30 de desembre.

Informaciķ publicada el 19 de setembre de 2016
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00