Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
L'Espai EscŔnic recupera algunes de les cites mÚs reeixides

Imatge del programa de tardor 2016Els m˙sics del Masnou Jaume Maristany i Josep Traver sˇn un dels plats forts de la temporada de tardor de l’Espai EscŔnic Ca n’Humet. El resultat de la seva actuaciˇ l’any passat a la sala municipal ja fa augurar que la d’enguany tornarÓ a ser un dels moments mÚs especials de la temporada. Maristany i Traver, en aquesta ocasiˇ, s’acompanyen d’amics i companys com Andrea Motis, Rita PagŔs, Joan Chamorro i Esteve Pi. De nou, ompliran la sala amb la interpretaciˇ de peces de jazz, clÓssics i altres sorpreses amb quŔ aquests dos m˙sics estan recorrent i omplint molts escenaris d’arreu. L’actuaciˇ serÓ el dissabte 15 d’octubre, a les 20 h.

Una altra aposta destacada d’aquesta temporada Ús la representaciˇ de Neus CatalÓ, Un cel de plom, en quŔ la popular actriu per les seves interpretacions a televisiˇ MercŔ ArÓnega dˇna vida a Neus CatalÓ, la darrera supervivent catalana del camp d’extermini de dones de RavensbrŘck. El text es basa en la novelĚla de Carme MartÝ. La representaciˇ serÓ el dissabte 12 de novembre.

Seguint amb el teatre, la tambÚ televisiva Carme Pla, aquest cop acompanyada per la masnovina Irene Gisbert, impartirÓ el taller Teatre i moviment: Terra, aigua, foc i aire. SerÓ els caps de setmana del 26 i 27 de novembre i 3 i 4 de desembre. A partir de la consciŔncia del funcionament del propi cos, s’inicia un camÝ que ha de conduir a l’expressiˇ teatral.

Teatre familiar

Pel que fa a les propostes familiars, l’Espai EscŔnic recupera el particular globus aerostÓtic de FarrÚs Brothers desprÚs de l’Ŕxit de la temporada anterior. De nou, el diumenge 23 d’octubre, els assistents podran viatjar per l’espai, fregant els lÝmits de la realitat. L’espectacle Ús recomanat per a infants a partir de cinc anys, i la interpretaciˇ anirÓ a cÓrrec de Jordi i Pep FarrÚs.

TambÚ repeteix la companyia Tanaka Teatre, el 27 de novembre, ara per portar Bon profit!, un espectacle on les verdures sˇn les protagonistes, per fer-nos entendre com una dieta equilibrada i la prÓctica esportiva sˇn les claus per tenir un estat ˛ptim de salut. El xef Tomassa vol ensenyar la mÓgia de la cuina i fer riure el p˙blic. L’espectacle i el dossier pedag˛gic d’aquest espectacle estan avalats per l’Hospital Sant Joan de DÚu de Barcelona.

Fet al Masnou

En resposta a la voluntat de la gestiˇ de la sala municipal per promoure la creativitat local, els grups teatrals i les entitats de la vila tornen a ser presents a la temporada de l’Espai EscŔnic. El cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre, el Grup d’Aficionats al Teatre (GAT) presentarÓ el muntatge La Rambla de les floristes, de Josep Maria de Sagarra. Amb l’obra d’aquest clÓssic del teatre catalÓ, el GAT recupera la Barcelona del segle XIX i ret homenatge a la Rambla barcelonina.
TambÚ serÓ present l’associaciˇ DISMA, amb l’obra de teatre Toc-toc, el diumenge 9 d’octubre, amb la qual de nou es posaran de manifest els poders expressius del teatre per a les persones, per molt difÝcil que siguin les circumstÓncies en quŔ es troben.

La m˙sica en directe i el ball tornaran a ser presents el 26 de novembre a la nit amb la Swing Out Night, organitzada per l’associaciˇ Ple de Swing. La m˙sica en directe del grup The Swing Air Force i els vinils de The Swing Makers ompliran la nit per a tothom que vulgui ballar o nomÚs gaudir de la m˙sica.

TambÚ hi haurÓ m˙sica a la representaciˇ d'Hores d'amor, el musical que presentarÓ l'Escola d'Arts escŔniques Bibiana Morales, el 3 de desembre.

I per Nadal, el 17 i el 18 de desembre, l’Associaciˇ Juvenil de Teatre el Masnou, AJTEM, contribuirÓ a completar les tradicions nadalenques amb la representaciˇ de Les pastoretes, que es presenta com l’esbojarrada hist˛ria de l’adveniment de l’infant Jes˙s mai explicada.

Per finalitzar l'any, l'Associaciˇ de Dansa del Masnou oferirÓ, un cop mÚs, El Ballet del Trencanous, el dissabte 29 i el diumenge 30 de desembre.

Informaciˇ publicada el 19 de setembre de 2016
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00