Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Mesures de seguretat per evitar robatoris als aparcaments de les comunitats de ve´ns

Per prevenir robatoris als pÓrquings colĚlectius de les comunitats de ve´ns, la Policia Local del Masnou vol recordat un seguit de mesures que poden ajudar a mantenir la seguretat i tranquilĚlitat d'aquests espais.

Mesures de Seguretat

No deixeu res de valor als trasters, cal tenir en compte que no sˇn una caixa forta.

No deixeu res de valor que sigui visible dins dels vehicles estacionats.

Tanqueu el vehicle correctament.

╔s preferible dotar la porta del traster amb un pany que reuneixi unes condicions mÝnimes de seguretat, aixÝ com dotar la porta d’algun sistema antipalanca.

Cal evitar que, en accedir o sortir de l’aparcament, la porta es quedi oberta mÚs temps del necessari, i mai sense el control de l’usuari, ja que aquest moment pot ser utilitzat per accedir-hi a peu per persones alienes.

Cal desconfiar del estranys, en cas de dubte o sospita, aviseu la policia local perquŔ faci les comprovacions corresponents.

╔s convenient deixar alguna llum de baix consum encesa tot el dia, que sigui visible des de l’exterior.

Cal estar alerta dels sorolls, no s’ha de considerar com a normal sentir en un pÓrquing sorolls aliens als que corresponen a la circulaciˇ de vehicles.

En cas d’haver accessos interns peatonals que connectin les escales dels edificis amb l’aparcament, s’ha d’evitar que siguin oberts o fÓcilment accessibles, i preferentment s’han de mantenir tancats amb clau.

La majoria de les portes disposen d’una maneta per l’interior per poder-se obrir. Com que l’estructura de moltes portes sˇn de reixa metÓlĚlica, per evitar quŔ des de l’exterior amb algun objecte prim i llarg es pugui manipular la maneta per tal de poder-la fer girar i obrir aixÝ la porta, es recomana instalĚlar mecanismes que ho impideixen o barrar l’accÚs mitjanšant sistemes que no permetin introduir l’objecte esmentat, com per exemple un frangment de xapa soldat a la reixa al punt on es troba ubicada la maneta, de tal manera que s’evitaria la seva accessibilitat i per tant la seva manipulaciˇ

Informaciˇ publicada el 7 de juny de 2016
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00