Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Mesures de seguretat per evitar robatoris als aparcaments de les comunitats de veīns

Per prevenir robatoris als pārquings colˇlectius de les comunitats de veīns, la Policia Local del Masnou vol recordat un seguit de mesures que poden ajudar a mantenir la seguretat i tranquilˇlitat d'aquests espais.

Mesures de Seguretat

No deixeu res de valor als trasters, cal tenir en compte que no sķn una caixa forta.

No deixeu res de valor que sigui visible dins dels vehicles estacionats.

Tanqueu el vehicle correctament.

És preferible dotar la porta del traster amb un pany que reuneixi unes condicions mínimes de seguretat, així com dotar la porta d’algun sistema antipalanca.

Cal evitar que, en accedir o sortir de l’aparcament, la porta es quedi oberta més temps del necessari, i mai sense el control de l’usuari, ja que aquest moment pot ser utilitzat per accedir-hi a peu per persones alienes.

Cal desconfiar del estranys, en cas de dubte o sospita, aviseu la policia local perquč faci les comprovacions corresponents.

És convenient deixar alguna llum de baix consum encesa tot el dia, que sigui visible des de l’exterior.

Cal estar alerta dels sorolls, no s’ha de considerar com a normal sentir en un pārquing sorolls aliens als que corresponen a la circulaciķ de vehicles.

En cas d’haver accessos interns peatonals que connectin les escales dels edificis amb l’aparcament, s’ha d’evitar que siguin oberts o fācilment accessibles, i preferentment s’han de mantenir tancats amb clau.

La majoria de les portes disposen d’una maneta per l’interior per poder-se obrir. Com que l’estructura de moltes portes sķn de reixa metālˇlica, per evitar quč des de l’exterior amb algun objecte prim i llarg es pugui manipular la maneta per tal de poder-la fer girar i obrir així la porta, es recomana instalˇlar mecanismes que ho impideixen o barrar l’accés mitjanįant sistemes que no permetin introduir l’objecte esmentat, com per exemple un frangment de xapa soldat a la reixa al punt on es troba ubicada la maneta, de tal manera que s’evitaria la seva accessibilitat i per tant la seva manipulaciķ

Informaciķ publicada el 7 de juny de 2016
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00