Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Concurs
Els formularis
Inscripciķ a l'activitat: el gran joc del Masnou, terra de mar

Empleneu aquest formulari per a inscriure-us a el gran joc del Masnou, terra de mar. Podeu participar-hi individualment o en grup. Si participeu en grup, caldrā designar un dels components com a representant.

Menors d'edat: a l'hora de formalitzar la inscripciķ, heu de portar el dia de l'activitat l'autoritzaciķ signada de la mare, el pare o el/la tutor/a legal. Per descarregar-vos l'autortizaciķ, cliqueu aquí.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *Per a la utilitzaciķ de les fotografies

D’acord amb el que estableix la Llei orgānica 15/1999, de 13 de desembre, de protecciķ de dades de carācter personal, les dades personals que subministreu s’incorporaran al fitxer automatitzat “Comunicacions i contactes”, del qual l’Ajuntament del Masnou és responsable, i seran objecte de tractament per a la finalitat exclusiva de gestiķ i administraciķ de contactes de l’Ajuntament. Les dades personals només seran cedides als ōrgans judicials o a autoritats administratives si una llei ho estableix preceptivament, o a altres administracions per a l’exercici de les mateixes competčncies, segons allō establert a l’article 21 de la LOPD i la resta de legislaciķ aplicable. Podeu exercir els drets d’oposiciķ, accés, rectificaciķ i cancelˇlaciķ que legalment us corresponen adreįant-vos a l’Oficina d’Atenciķ Ciutadana de l’Ajuntament del Masnou o per correu postal a l’adreįa següent: passeig de Prat de la Riba, 1, 08320 del Masnou.

 
Anteriors SegüentsCentre d'Empreses Casa del MarqučsQueda'toferta formativa CFPAMLa DeixalleriaEl Masnou. Terra de mar
Anteriors Següents"El Masnou Viu"Espai Escčnic Ca n'HumetOficina Local d'HabitatgeBiblioteca Joan CorominesPerfil del contractant
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00