Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Concurs
Els formularis
Inscripciˇ a l'activitat: el gran joc del Masnou, terra de mar

Empleneu aquest formulari per a inscriure-us a el gran joc del Masnou, terra de mar. Podeu participar-hi individualment o en grup. Si participeu en grup, caldrÓ designar un dels components com a representant.

Menors d'edat: a l'hora de formalitzar la inscripciˇ, heu de portar el dia de l'activitat l'autoritzaciˇ signada de la mare, el pare o el/la tutor/a legal. Per descarregar-vos l'autortizaciˇ, cliqueu aquÝ.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *Per a la utilitzaciˇ de les fotografies

D’acord amb el que estableix la Llei orgÓnica 15/1999, de 13 de desembre, de protecciˇ de dades de carÓcter personal, les dades personals que subministreu s’incorporaran al fitxer automatitzat “Comunicacions i contactes”, del qual l’Ajuntament del Masnou Ús responsable, i seran objecte de tractament per a la finalitat exclusiva de gestiˇ i administraciˇ de contactes de l’Ajuntament. Les dades personals nomÚs seran cedides als ˛rgans judicials o a autoritats administratives si una llei ho estableix preceptivament, o a altres administracions per a l’exercici de les mateixes competŔncies, segons all˛ establert a l’article 21 de la LOPD i la resta de legislaciˇ aplicable. Podeu exercir els drets d’oposiciˇ, accÚs, rectificaciˇ i cancelĚlaciˇ que legalment us corresponen adrešant-vos a l’Oficina d’Atenciˇ Ciutadana de l’Ajuntament del Masnou o per correu postal a l’adreša segŘent: passeig de Prat de la Riba, 1, 08320 del Masnou.

 
Anteriors SegŘentsBiblioteca Joan CorominesEl Masnou. Terra de marOficina Local d'HabitatgeLa DeixalleriaCentre d'Empreses Casa del MarquŔs
Anteriors SegŘentsQueda'tEspai EscŔnic Ca n'HumetPerfil del contractant"El Masnou Viu"oferta formativa CFPAM
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00