www.elmasnou.net

El Servei Local d’Ocupaciˇ Ús un servei gratu´t que ofereix l’Ajuntament adrešat a les persones que busquen feina i a les empreses que cerquen treballadors i treballadores. Aquest servei actua com intermediari del mercat de treball mitjanšant la gestiˇ de demandes d’ocupaciˇ d’aquelles empreses que han decidit confiar-hi.

Des de l’eina Xaloc es pot accedir a les ofertes gestionades per aquest servei i per la resta de serveis adherits a la Xarxa Local d'Ocupaciˇ de la Diputaciˇ de Barcelona. Es poden inscriure a aquestes ofertes les persones que ja siguin usuÓries del Servei a l’Ocupaciˇ.

TambÚ, el portal d’ofertes laborals TrobarÚ Feina ha adaptat el seu disseny web de l’ediciˇ nacional al Masnou, la qual cosa permet als masnovins i masnovines visualitzar les ofertes laborals del municipi i dels voltants. El  portal publica diÓriament ofertes laborals i Ús possible entrar en contacte directament amb l'empresa que necessita cobrir el lloc de treball.Com contactar amb el Servei Local d'Ocupaciˇ?

Carrer d’ItÓlia, 50 1r (Edifici Centre)
TelŔfon: 93 557 17 60
serveiocupacio@elmasnou.cat
Horari: de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h