Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Ocupaciˇ

El Servei Local d’Ocupaciˇ Ús un servei gratu´t que ofereix l’Ajuntament adrešat a les persones que busquen feina i a les empreses que cerquen treballadors i treballadores. Aquest servei actua com intermediari del mercat de treball mitjanšant la gestiˇ de demandes d’ocupaciˇ d’aquelles empreses que han decidit confiar-hi.

Des de l’eina Xaloc es pot accedir a les ofertes gestionades per aquest servei i per la resta de serveis adherits a la Xarxa Local d'Ocupaciˇ de la Diputaciˇ de Barcelona. Es poden inscriure a aquestes ofertes les persones que ja siguin usuÓries del Servei a l’Ocupaciˇ.

TambÚ, el portal d’ofertes laborals TrobarÚ Feina ha adaptat el seu disseny web de l’ediciˇ nacional al Masnou, la qual cosa permet als masnovins i masnovines visualitzar les ofertes laborals del municipi i dels voltants. El  portal publica diÓriament ofertes laborals i Ús possible entrar en contacte directament amb l'empresa que necessita cobrir el lloc de treball.Com contactar amb el Servei Local d'Ocupaciˇ?

Carrer d’ItÓlia, 50 1r (Edifici Centre)
TelŔfon: 93 557 17 60
serveiocupacio@elmasnou.cat
Horari: de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h

 
Anteriors SegŘentsOficina Local d'HabitatgeLa DeixalleriaBiblioteca Joan Coromines"El Masnou Viu"El Masnou. Terra de mar
Anteriors SegŘentsQueda'tPerfil del contractantoferta formativa CFPAMCentre d'Empreses Casa del MarquŔsEspai EscŔnic Ca n'Humet
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00