Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Ocupaciķ

El Servei Local d’Ocupaciķ és un servei gratuīt que ofereix l’Ajuntament adreįat a les persones que busquen feina i a les empreses que cerquen treballadors i treballadores. Aquest servei actua com intermediari del mercat de treball mitjanįant la gestiķ de demandes d’ocupaciķ d’aquelles empreses que han decidit confiar-hi.

Des de l’eina Xaloc es pot accedir a les ofertes gestionades per aquest servei i per la resta de serveis adherits a la Xarxa Local d'Ocupaciķ de la Diputaciķ de Barcelona. Es poden inscriure a aquestes ofertes les persones que ja siguin usuāries del Servei a l’Ocupaciķ.

També, el portal d’ofertes laborals Trobaré Feina ha adaptat el seu disseny web de l’ediciķ nacional al Masnou, la qual cosa permet als masnovins i masnovines visualitzar les ofertes laborals del municipi i dels voltants. El  portal publica diāriament ofertes laborals i és possible entrar en contacte directament amb l'empresa que necessita cobrir el lloc de treball.Com contactar amb el Servei Local d'Ocupaciķ?

Carrer d’Itālia, 50 1r (Edifici Centre)
Telčfon: 93 557 17 60
serveiocupacio@elmasnou.cat
Horari: de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h

 
Anteriors SegüentsEl Masnou. Terra de maroferta formativa CFPAMCentre d'Empreses Casa del MarqučsOficina Local d'HabitatgeLa Deixalleria
Anteriors SegüentsBiblioteca Joan Coromines"El Masnou Viu"Perfil del contractantQueda'tEspai Escčnic Ca n'Humet
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00