Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Bones festes 2017
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Agenda
Diumenge, 29 de novembre de 2015  -  18 h
La botigueta
Teatre Familiar a cārrec de Cia. Tanaka Teatre
A la botigueta de l'Amālia es ven de tot: verdures, cafč, llegums a granel, pots de conserva, productes gurmet, begudes, roba, complements, electrodomčstics i allō que mai t'imaginaries que pots comprar en un mateix establiment.

Tot de clients estrafolaris necessitaran la teva ajuda i la de tot el públic per descobrir allō que s'amaga rere de cada producte i el que cal saber per fer una bona compra i quedar-ne satisfet. I és que Ca l'Amālia no és una botigueta qualsevol, perquč entre les caixes i els pots del magatzem s'amaguen sorpreses i un munt de personatges que semblaven adormits.
Podrā la botigueta seguir oberta gaire temps? Aguantarā la competčncia de les grans companyies i multinacionals? Suportarā l'Amālia les extravagāncies dels seus clients? Podrā controlar el carācter dels productes que ven quan aquests cobren vida?
Atreveix-te a entrar a la seva botiga māgica i diverteix-te aprenent els drets i els deures dels consumidors per convertir-te en un comprador amb superpoders!
Nota: Les situacions més inversemblants d'aquest espectacle sķn basades en fets reals.
Teatre familiar, recomanat per a infants a partir de 5 anys.

PUNTS DE VENDA D'ENTRADES*
 
*Consultar els detalls de cada espectacle
Anticipada:
www.quedat.cat
Taquilla (una hora abans de l'espectacle):
Espai Escčnic Ca n'Humet
Carrer de Fontanills, 77-79
08320 El Masnou
Les persones amb mobilitat reduīda poden contactar amb l'Espai Escčnic Ca n'Humet al telčfon 93 557 18 51 o per correu electrōnic a cultura@elmasnou.cat.
Els infants i nadons comptabilitzen per a l'aforament.
Entrada gratuīta als menors de 24 mesos, amb excepciķ d'aquelles activitats en les quals s'especifiqui i sempre que quedin entrades disponibles.
Un cop adquirides les localitats, no s'admeten devolucions ni canvis. L'Espai Escčnic Ca n'Humet es reserva el dret de no permetre l'entrada al teatre una vegada comenįat l'espectacle.
L'Espai Escčnic Ca n'Humet es reserva el dret de modificar el programa sempre que sigui imputable a raons alienes.
No es permet obtenir enregistraments de les obres ni fer fotografies sense autoritzaciķ de l'Espai Escčnic Ca n'Humet.
La programaciķ de l'Espai Escčnic Ca n'Humet, fruīt de la col•laboraciķ de les regidories de Cultura i Acciķ Social, inclou espectacles adaptats per a persones sordes, amb la participaciķ d'Enric Lluch, intčrpret en llengua de signes catalana i assessor en discapacitats sensorials.

Lloc: Espai Escčnic Ca n'Humet
Ho organitza: AJUNTAMENT DEL MASNOU
Preu: 3 euros
Tipus d'acte: Infantils, Teatre
 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsBiblioteca Joan CorominesLa Deixalleriaoferta formativa CFPAMEspai Escčnic Ca n'HumetPerfil del contractant
Anteriors SegüentsOficina Local d'HabitatgeEl Masnou. Terra de mar"El Masnou Viu"Centre d'Empreses Casa del MarqučsQueda't
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00