www.elmasnou.net
PortadaPortada - MONIKA GONZÁLEZ HUERVAMONIKA GONZÁLEZ HUERVA
Regidora a l'oposició

Lloc i any de naixement:
Stuttgart (Alemanya), 1967

Formació acadèmica:
Diplomada en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona  (Escola Universitària del l’Hospital de Sant Pau de Barcelona).
Formació en Secretariat Internacional AINSA.
Títol nivell C de la Junta del Català.
Títol de monitora i directora en activitats del lleure, formada a la Creu Roja Joventut de Barcelona.

Trajectòria professional:

Secretària a una empresa d’Arts Gràfiques fent tasques de secretariat comercial i traduccions d'alemany-castellà.
Infermera a l’Hospital de Sant Pau, a Barcelona, i a l’Hospital Els Camilos, a Sant Pere de Ribes.
Monitora i directora d’activitats de lleure a diverses colònies, campaments i casals, contractada per l’Ajuntament de Barcelona, per Creu Roja Joventut, i altres entitats privades (Caja Postal, etc...)
Animadora turística i guia de muntanya a un hotel del Pirineu.
Infermera a l’Hospital de Vielha, a l’ABS de Vielha i altres consultoris com Arties, Bossost, Lès etc…
Un cop al Masnou, des de l’any 1997 ha combinat feines de secretariat i infermeria, fent suplències a l’ABS de Mataró, a l’hospital de Sant Pau a Barcelona, a la residència Sant Roc de Canet i com secretària executiva a la cadena hotelera Cotursa (ara Evenia Hotels) a la central a Lloret i a Barcelona (Punt  3000, S.L.) i  a l’empresa de cosmètica natural Mondeconatur , S.L.
Des del 2004, és infermera a la Fundació Sant Francesc d’Assis al C SS Can Torras d’Alella, com a infermera geriàtrica.

Trajectòria política:
Vinculada amb el socialisme i les polítiques d’esquerres des de jove però no militant cap partit. Al 2011 i sempre de forma voluntària col·labora a nivell municipal en el desenvolupament i la campanya electoral de qui aleshores va ser candidata Marta Neira, formant part de la plataforma ciutadana que es va formar donant suport a la candidatura socialista, posteriorment constituïda com a EMA (precursora del Banc del Temps del Masnou) 
i dissolta l’any 2015 .
Aleshores es fa simpatitzant del PSC i col·labora en alguns actes de forma esporàdica. Amb la nova campanya del 2015 i la proposta per part del candidat Ernest Suñé de formar part de la llista electoral, fa un pas més endavant sent la número 2 de la llista i intervé activament als actes de campanya , i en la revisió i anàlisi del programa electoral. Finalment, acaba sent escollida com a regidora del PSC enguany.

Trajectòria associativa:
Amb 16 anys inicia el seu camí associatiu incorporant-se a la Creu Roja Joventut, al seu grup de muntanya, realitzant cursets i desenvolupant activitats de lleure amb infants i joves.
Vinculada la món de l’alpinisme, forma part de la Agrupació excursionista Pedraforca de Barcelona (GEP) i federada a la Federació d’Alta Muntanya .
Membre actiu del’AMPA de l’escola Ocata durant els anys 2000-2002, i també membre del consell escolar i de la comissió de festes del Centenari de l’escola . Col·labora, a posteriori, amb l’AMPA Rosa Sensat, en actes esporàdics durant els anys 2006 i fins l’actualitat.

Altres:
Com treballadora del CSS Can Torras, inicia la seva experiència sindical afiliant-se a UGT l’any 2010, formant part del comitè d’empresa durant el mandat 2010-2014 i  renovant candidatura a finals del 2014, tornant a ser escollida com a delegada del grup de tècnics el comitè del centre. Actualment, desenvolupa tasques com a membre de la comissió de Formació del CSS Can Torras.

Dades biogràfiques facilitades per la regidora

.Consulteu les declaracions de béns dels càrrecs electes del consistori


CONTACTA AMB LA REGIDORA