Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
PortadaPortada - MONIKA GONZ┴LEZ HUERVAMONIKA GONZ┴LEZ HUERVA
MONIKA GONZ┴LEZ HUERVA
Regidora a l'oposiciˇ

Lloc i any de naixement:
Stuttgart (Alemanya), 1967

Formaciˇ acadŔmica:
Diplomada en Infermeria per la Universitat Aut˛noma de Barcelona  (Escola UniversitÓria del l’Hospital de Sant Pau de Barcelona).
Formaciˇ en Secretariat Internacional AINSA.
TÝtol nivell C de la Junta del CatalÓ.
TÝtol de monitora i directora en activitats del lleure, formada a la Creu Roja Joventut de Barcelona.

Traject˛ria professional:

SecretÓria a una empresa d’Arts GrÓfiques fent tasques de secretariat comercial i traduccions d'alemany-castellÓ.
Infermera a l’Hospital de Sant Pau, a Barcelona, i a l’Hospital Els Camilos, a Sant Pere de Ribes.
Monitora i directora d’activitats de lleure a diverses col˛nies, campaments i casals, contractada per l’Ajuntament de Barcelona, per Creu Roja Joventut, i altres entitats privades (Caja Postal, etc...)
Animadora turÝstica i guia de muntanya a un hotel del Pirineu.
Infermera a l’Hospital de Vielha, a l’ABS de Vielha i altres consultoris com Arties, Bossost, LŔs etc…
Un cop al Masnou, des de l’any 1997 ha combinat feines de secretariat i infermeria, fent suplŔncies a l’ABS de Matarˇ, a l’hospital de Sant Pau a Barcelona, a la residŔncia Sant Roc de Canet i com secretÓria executiva a la cadena hotelera Cotursa (ara Evenia Hotels) a la central a Lloret i a Barcelona (Punt  3000, S.L.) i  a l’empresa de cosmŔtica natural Mondeconatur , S.L.
Des del 2004, Ús infermera a la Fundaciˇ Sant Francesc d’Assis al C SS Can Torras d’Alella, com a infermera geriÓtrica.

Traject˛ria polÝtica:
Vinculada amb el socialisme i les polÝtiques d’esquerres des de jove per˛ no militant cap partit. Al 2011 i sempre de forma voluntÓria colĚlabora a nivell municipal en el desenvolupament i la campanya electoral de qui aleshores va ser candidata Marta Neira, formant part de la plataforma ciutadana que es va formar donant suport a la candidatura socialista, posteriorment constitu´da com a EMA (precursora del Banc del Temps del Masnou) 
i dissolta l’any 2015 .
Aleshores es fa simpatitzant del PSC i colĚlabora en alguns actes de forma esporÓdica. Amb la nova campanya del 2015 i la proposta per part del candidat Ernest Su˝Ú de formar part de la llista electoral, fa un pas mÚs endavant sent la n˙mero 2 de la llista i intervÚ activament als actes de campanya , i en la revisiˇ i anÓlisi del programa electoral. Finalment, acaba sent escollida com a regidora del PSC enguany.

Traject˛ria associativa:
Amb 16 anys inicia el seu camÝ associatiu incorporant-se a la Creu Roja Joventut, al seu grup de muntanya, realitzant cursets i desenvolupant activitats de lleure amb infants i joves.
Vinculada la mˇn de l’alpinisme, forma part de la Agrupaciˇ excursionista Pedraforca de Barcelona (GEP) i federada a la Federaciˇ d’Alta Muntanya .
Membre actiu del’AMPA de l’escola Ocata durant els anys 2000-2002, i tambÚ membre del consell escolar i de la comissiˇ de festes del Centenari de l’escola . ColĚlabora, a posteriori, amb l’AMPA Rosa Sensat, en actes esporÓdics durant els anys 2006 i fins l’actualitat.

Altres:
Com treballadora del CSS Can Torras, inicia la seva experiŔncia sindical afiliant-se a UGT l’any 2010, formant part del comitŔ d’empresa durant el mandat 2010-2014 i  renovant candidatura a finals del 2014, tornant a ser escollida com a delegada del grup de tŔcnics el comitŔ del centre. Actualment, desenvolupa tasques com a membre de la comissiˇ de Formaciˇ del CSS Can Torras.

Dades biogrÓfiques facilitades per la regidora

.Consulteu les declaracions de bÚns dels cÓrrecs electes del consistori


CONTACTA AMB LA REGIDORA

 
Anteriors SegŘentsoferta formativa CFPAMPerfil del contractantBiblioteca Joan Coromines"El Masnou Viu"El Masnou. Terra de mar
Anteriors SegŘentsOficina Local d'HabitatgeEspai EscŔnic Ca n'HumetCentre d'Empreses Casa del MarquŔsQueda'tLa Deixalleria
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00