Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
PortadaPortada - MONIKA GONZÁLEZ HUERVAMONIKA GONZÁLEZ HUERVA
MONIKA GONZÁLEZ HUERVA
Regidora a l'oposiciķ

Lloc i any de naixement:
Stuttgart (Alemanya), 1967

Formaciķ acadčmica:
Diplomada en Infermeria per la Universitat Autōnoma de Barcelona  (Escola Universitāria del l’Hospital de Sant Pau de Barcelona).
Formaciķ en Secretariat Internacional AINSA.
Títol nivell C de la Junta del Catalā.
Títol de monitora i directora en activitats del lleure, formada a la Creu Roja Joventut de Barcelona.

Trajectōria professional:

Secretāria a una empresa d’Arts Grāfiques fent tasques de secretariat comercial i traduccions d'alemany-castellā.
Infermera a l’Hospital de Sant Pau, a Barcelona, i a l’Hospital Els Camilos, a Sant Pere de Ribes.
Monitora i directora d’activitats de lleure a diverses colōnies, campaments i casals, contractada per l’Ajuntament de Barcelona, per Creu Roja Joventut, i altres entitats privades (Caja Postal, etc...)
Animadora turística i guia de muntanya a un hotel del Pirineu.
Infermera a l’Hospital de Vielha, a l’ABS de Vielha i altres consultoris com Arties, Bossost, Lčs etc…
Un cop al Masnou, des de l’any 1997 ha combinat feines de secretariat i infermeria, fent suplčncies a l’ABS de Matarķ, a l’hospital de Sant Pau a Barcelona, a la residčncia Sant Roc de Canet i com secretāria executiva a la cadena hotelera Cotursa (ara Evenia Hotels) a la central a Lloret i a Barcelona (Punt  3000, S.L.) i  a l’empresa de cosmčtica natural Mondeconatur , S.L.
Des del 2004, és infermera a la Fundaciķ Sant Francesc d’Assis al C SS Can Torras d’Alella, com a infermera geriātrica.

Trajectōria política:
Vinculada amb el socialisme i les polítiques d’esquerres des de jove perō no militant cap partit. Al 2011 i sempre de forma voluntāria colˇlabora a nivell municipal en el desenvolupament i la campanya electoral de qui aleshores va ser candidata Marta Neira, formant part de la plataforma ciutadana que es va formar donant suport a la candidatura socialista, posteriorment constituīda com a EMA (precursora del Banc del Temps del Masnou) 
i dissolta l’any 2015 .
Aleshores es fa simpatitzant del PSC i colˇlabora en alguns actes de forma esporādica. Amb la nova campanya del 2015 i la proposta per part del candidat Ernest Suņé de formar part de la llista electoral, fa un pas més endavant sent la número 2 de la llista i intervé activament als actes de campanya , i en la revisiķ i anālisi del programa electoral. Finalment, acaba sent escollida com a regidora del PSC enguany.

Trajectōria associativa:
Amb 16 anys inicia el seu camí associatiu incorporant-se a la Creu Roja Joventut, al seu grup de muntanya, realitzant cursets i desenvolupant activitats de lleure amb infants i joves.
Vinculada la mķn de l’alpinisme, forma part de la Agrupaciķ excursionista Pedraforca de Barcelona (GEP) i federada a la Federaciķ d’Alta Muntanya .
Membre actiu del’AMPA de l’escola Ocata durant els anys 2000-2002, i també membre del consell escolar i de la comissiķ de festes del Centenari de l’escola . Colˇlabora, a posteriori, amb l’AMPA Rosa Sensat, en actes esporādics durant els anys 2006 i fins l’actualitat.

Altres:
Com treballadora del CSS Can Torras, inicia la seva experičncia sindical afiliant-se a UGT l’any 2010, formant part del comitč d’empresa durant el mandat 2010-2014 i  renovant candidatura a finals del 2014, tornant a ser escollida com a delegada del grup de tčcnics el comitč del centre. Actualment, desenvolupa tasques com a membre de la comissiķ de Formaciķ del CSS Can Torras.

Dades biogrāfiques facilitades per la regidora

.Consulteu les declaracions de béns dels cārrecs electes del consistori


CONTACTA AMB LA REGIDORA

 
Anteriors SegüentsLa DeixalleriaEspai Escčnic Ca n'HumetOficina Local d'HabitatgeEl Masnou. Terra de mar"El Masnou Viu"
Anteriors Següentsoferta formativa CFPAMPerfil del contractantQueda'tCentre d'Empreses Casa del MarqučsBiblioteca Joan Coromines
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00