Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
PortadaPortada - SANDRA MIRAS I MART═NEZSANDRA MIRAS I MART═NEZ
SANDRA MIRAS I MART═NEZ
Regidora a l'oposiciˇ del grup municipal de la CUP-PA

Lloc i any de naixement: El Masnou, 1972.

Formaciˇ acadŔmica: Socorrista aquÓtica, monitora de nataciˇ, tŔcnica esportiva, Órbitre de nataciˇ, estudis de Llengua Órab (no closos). Estudis a la Universitat de la Vida (no closos).

Traject˛ria professional: Monitora de nataciˇ de la piscina municipal del Masnou, actualment en excedŔncia foršosa per incompatibilitat amb el cÓrrec de regidora al mateix Ajuntament. └rbitre de nataciˇ quan el ColĚlegi CatalÓ d’└rbitres em convoca. Mare tradicionalment amb dificultats per conciliar la vida laboral i personal. Treballs domŔstics i de cura…(aquells que no es veuen).

Traject˛ria polÝtica: militant de la Candidatura d’Unitat Popular, del nucli del Masnou, on hi dedica el temps que pot.

Traject˛ria associativa: Membre de la Colla de Bruixes del Masnou, ballen, fan encanteris, cops d’escombra i serveixen Manduca de bruixa.

Altres: Vinculada a l’Esquerra Independentista. Indignada. Feminista. Antifeixista. I no necessÓriament amb aquest ordre. 

Dades biogrÓfiques facilitades per la regidora.

Consulteu les declaracions de bÚns dels cÓrrecs electes del consistori


CONTACTA AMB LA REGIDORA

 
Anteriors SegŘentsEl Masnou. Terra de marEspai EscŔnic Ca n'HumetLa Deixalleriaoferta formativa CFPAMBiblioteca Joan Coromines
Anteriors SegŘentsPerfil del contractantOficina Local d'HabitatgeCentre d'Empreses Casa del MarquŔs"El Masnou Viu"Queda't
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00