Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Visitant el Parc del Llac

L'Ajuntament ha editat la guia El Parc del Llac. Una passejada per la natura i la hist˛ria, que es va repartir entre tots els participants a la visites d'aquest diumenge. Si no hi vÓreu poder assistir, us convidem a mirar-la en xarxa:

Cliqueu aquÝ per veure la primera part de la guia.

Cliqueu aquÝ per veure'n la segona part

MÚs de 100 persones van descobrir aquest diumenge el Parc del Llac.
Amb motiu del Dia mundial del Medi Ambient, es van fer visites comentades amb un naturalista per conŔixer el Parc i el seu entorn. Els assitents van reconŔixer moltes espŔcies vegetals del parc i van poder identificar alguns dels ocells que hi ha com les mallarengues, les carboneres, les merles o els Ónecs collverds. L'itinerari va comenšar i acabar a la Casa del MarquŔs, amb una visita panorÓmica prŔvia del mirador del Mediterrani.


El parc, d'uns 6400 m2 estÓ al costat de ponent del terme municipal del Masnou, entre la carretera Nacional II i la riera d'Alella. Ocupa una part del jardÝ de la finca Bell Resguard, que RomÓ Fabra, marquŔs del Masnou, va ordenar construir a les primeries del segle passat com a espai d'esbarjo de la seva residŔncia.

El parc del Llac ens mostra una gran varitetat de vegetaciˇ que aplega plantes de casa nostra i espŔcies d'arreu del mˇn. TambÚ hi viuen una gran diversitat d'ocells que podrem observar si tenim un xic de paciŔncia.
Per la seva espectacularitat, el mirador sobre el Mediterrani Ús un dels punts mÚs atractius de la visita.

Informaciˇ publicada el 6 de juny de 2005
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00