Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Visitant el Parc del Llac

L'Ajuntament ha editat la guia El Parc del Llac. Una passejada per la natura i la histōria, que es va repartir entre tots els participants a la visites d'aquest diumenge. Si no hi vāreu poder assistir, us convidem a mirar-la en xarxa:

Cliqueu aquí per veure la primera part de la guia.

Cliqueu aquí per veure'n la segona part

Més de 100 persones van descobrir aquest diumenge el Parc del Llac.
Amb motiu del Dia mundial del Medi Ambient, es van fer visites comentades amb un naturalista per cončixer el Parc i el seu entorn. Els assitents van recončixer moltes espčcies vegetals del parc i van poder identificar alguns dels ocells que hi ha com les mallarengues, les carboneres, les merles o els ānecs collverds. L'itinerari va comenįar i acabar a la Casa del Marqučs, amb una visita panorāmica prčvia del mirador del Mediterrani.


El parc, d'uns 6400 m2 estā al costat de ponent del terme municipal del Masnou, entre la carretera Nacional II i la riera d'Alella. Ocupa una part del jardí de la finca Bell Resguard, que Romā Fabra, marqučs del Masnou, va ordenar construir a les primeries del segle passat com a espai d'esbarjo de la seva residčncia.

El parc del Llac ens mostra una gran varitetat de vegetaciķ que aplega plantes de casa nostra i espčcies d'arreu del mķn. També hi viuen una gran diversitat d'ocells que podrem observar si tenim un xic de pacičncia.
Per la seva espectacularitat, el mirador sobre el Mediterrani és un dels punts més atractius de la visita.

Informaciķ publicada el 6 de juny de 2005
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00