Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat

Participants a l'activitat la Ciutat InfinitaDurant les vacances escolars d'hivern, els infants del Masnou tenen l'oportunitat de gaudir d'un bon nombre d'activitats per celebrar el Nadal i ocupar el seu temps de lleure. A més de les propostes organitzades per diverses entitats, des de la Regidoria d'Infāncia s'han posat en marxa diverses activitats. El dissabte 27 de desembre, el Complex Esportiu Municipal va acollir un taller de circ en família, que té continuītat amb l'Espai Circ'Art, un taller que es du a terme en dos blocs, els dies 29, 30 i 31 de desembre; i els dies 2, 3 i 4 de gener del 2015.

Una altra cita destacada aquests dies ha estat la jornada dedicada a difondre l'activitat de Protecciķ Civil. Un cop més, els més petits van poder cončixer de primera mā el funcionament i les caracterítiques d'aquest servei de voluntariat. Va ser el dissabte 27 de desembre, a les pistes esportives de Pau Casals, amb jocs, exhibicions i xocolatada.

El dilluns 29 i el dimarts 30 de desembre, la Sala Joan Comellas va acollir l'espectacular desplegament de la Ciutat Infinita, un taller de peces de construcciķ en quč més de 200 infants van donar forma a la ciutat dels seus somnis. També el dilluns 29, a Els Vienesos es va dur a terme un taller de tortell de Reis.

Fins al moment més māgic del Nadal, l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient el proper dilluns 5 de gener, els infants encara poden gaudir de diversos tallers i activitats (les places per participar al taller de cookies s'han exhaurit). Consulteu totes les activitats nadalenques previstes a Els Vienesos i altres equipaments municipals. 

El dissabte 3 i el diumenge 4 de gener, els carters reials s'instalˇlaran als Jardins de Paīsos Catalans per recollir les cartes de tots els infants de la vila, i el dilluns 5, el Masnou rebrā la visita de Ses Majestats els Reis d'Orient.

La cavalcada sortirā de la plaįa d'Europa i, des del port esportiu, s'incorporarā a la carretera d'Alella, per seguir pels carrers de les Guilleries, Pollacra Goleta Constanįa, Almeria, avinguda de Joan XXIIII, Navarra, Pintor Domčnech, Tomās Vives, Sant Felip, Capitā Mirambell, Manila i Jardins dels Paīsos Catalans, on finalitzarā.

Notícies relacionades

Propostes de Nadal per als infants

Informaciķ publicada el 31 de desembre de 2014
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00