Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Presentaciˇ del projecte “El Masnou terra de mar, recuperaciˇ del patrimoni local”
L'acte s'inclou dins de les Jornades europees de patrimoni 2014

Cartell El Masnou terra de Mar, presentaciˇ del projecteCoincidint amb les Jornades Europees de Patrimoni 2014, el 26 de setembre es presenta p˙blicament el projecte “El Masnou, terra de mar, recuperaciˇ del patrimoni local”. Durant l’acte es donaran a conŔixer els detalls d’aquest ambiciˇs projecte que promou la rehabilitaciˇ, recuperaciˇ i adequaciˇ de la Mina d’Aigua, la Casa de Cultura i el Parc del Llac. L’objectiu general Ús que, en acabar alguns dels edificis i espais mÚs emblemÓtics de la hist˛ria i la cultura del municipi, esdevinguin espais centrals de l'activitat social, tant per als habitants de la vila com per als visitants i turistes.

En el marc de la presentaciˇ, tambÚ es donaran a conŔixer la pÓgina web que s’ha confeccionat al voltant del patrimoni i la reconstrucciˇ hist˛rica en 3D del Masnou a mitjan segle XIX. La pÓgina web convida a descobrir els elements arquitect˛nics mÚs rellevants del patrimoni local per mitjÓ d’un itinerari.

L'acte clourÓ amb la interpretaciˇ de l'Oda al Masnou, de Josep Pujadas Truch i m˙sica de Manel Peret, a cÓrrec de la soprano Mar Carrero i el pianista Manel Peret. SerÓ a la sala Joan Comellas, a les 19 h.

Informaciˇ publicada el 22 de setembre de 2014
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00