Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Presentaciķ del projecte “El Masnou terra de mar, recuperaciķ del patrimoni local”
L'acte s'inclou dins de les Jornades europees de patrimoni 2014

Cartell El Masnou terra de Mar, presentaciķ del projecteCoincidint amb les Jornades Europees de Patrimoni 2014, el 26 de setembre es presenta públicament el projecte “El Masnou, terra de mar, recuperaciķ del patrimoni local”. Durant l’acte es donaran a cončixer els detalls d’aquest ambiciķs projecte que promou la rehabilitaciķ, recuperaciķ i adequaciķ de la Mina d’Aigua, la Casa de Cultura i el Parc del Llac. L’objectiu general és que, en acabar alguns dels edificis i espais més emblemātics de la histōria i la cultura del municipi, esdevinguin espais centrals de l'activitat social, tant per als habitants de la vila com per als visitants i turistes.

En el marc de la presentaciķ, també es donaran a cončixer la pāgina web que s’ha confeccionat al voltant del patrimoni i la reconstrucciķ histōrica en 3D del Masnou a mitjan segle XIX. La pāgina web convida a descobrir els elements arquitectōnics més rellevants del patrimoni local per mitjā d’un itinerari.

L'acte clourā amb la interpretaciķ de l'Oda al Masnou, de Josep Pujadas Truch i música de Manel Peret, a cārrec de la soprano Mar Carrero i el pianista Manel Peret. Serā a la sala Joan Comellas, a les 19 h.

Informaciķ publicada el 22 de setembre de 2014
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00