Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
El Premi a l'Emprenedoria Jove 2013 ja tÚ guanyadora

Els I Premis d'Emprenedoria @elmasnou_jove 2013 ja tenen guanyadora en la categoria Emprenedor o Emprenedora Jove. ╔s Marina MartÝ Torrelles, que rebrÓ els 7.260 euros amb quŔ estÓ dotat el premi per desenvolupar el seu projecte empresarial La Belle Rebelle, dedicat al disseny, la producciˇ i la distribuciˇ de roba pin up adaptada a les tendŔncies urbanes actuals.

El jurat dels premis estÓ format per: Eduard Gisbert, alcalde del Masnou 2003-2011 i membre del comitŔ assessor d’AMEC (Associaciˇ d’Exportadors); Laura GarcÝa, fundadora de l’empresa Buclenet i creadora del portal web Queda’t al Maresme, i Piedad CortÚs, del Servei de Teixit Productiu de l'└rea de Desenvolupament Econ˛mic Local. El premi va ser atorgat a MartÝ Torrelles per la qualitat del projecte presentat a la convocat˛ria.

En total, s’havien presentat set projectes per a la categoria de Premi Emprenedor o Emprenedora  Jove 2013. En canvi, la categoria Premi Jove Empresari o EmpresÓria 2013 va quedar deserta. Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament vol fomentar l'esperit emprenedor entre el jovent de la vila i promoure l'apariciˇ de noves iniciatives empresarials que siguin viables tŔcnicament i econ˛micament.

Informaciˇ publicada el 28 de novembre de 2013
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00