Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
El Premi a l'Emprenedoria Jove 2013 ja té guanyadora

Els I Premis d'Emprenedoria @elmasnou_jove 2013 ja tenen guanyadora en la categoria Emprenedor o Emprenedora Jove. És Marina Martí Torrelles, que rebrā els 7.260 euros amb quč estā dotat el premi per desenvolupar el seu projecte empresarial La Belle Rebelle, dedicat al disseny, la producciķ i la distribuciķ de roba pin up adaptada a les tendčncies urbanes actuals.

El jurat dels premis estā format per: Eduard Gisbert, alcalde del Masnou 2003-2011 i membre del comitč assessor d’AMEC (Associaciķ d’Exportadors); Laura García, fundadora de l’empresa Buclenet i creadora del portal web Queda’t al Maresme, i Piedad Cortés, del Servei de Teixit Productiu de l'Ārea de Desenvolupament Econōmic Local. El premi va ser atorgat a Martí Torrelles per la qualitat del projecte presentat a la convocatōria.

En total, s’havien presentat set projectes per a la categoria de Premi Emprenedor o Emprenedora  Jove 2013. En canvi, la categoria Premi Jove Empresari o Empresāria 2013 va quedar deserta. Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament vol fomentar l'esperit emprenedor entre el jovent de la vila i promoure l'apariciķ de noves iniciatives empresarials que siguin viables tčcnicament i econōmicament.

Informaciķ publicada el 28 de novembre de 2013
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00