Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
L'exposiciˇ Dona, que mÚs vols?, a la Casa de Cultura del Masnou

L'exposiciˇ Dona, quŔ mÚs vols? petites desigualtats entre dones i homes, vol acostar-se a la nostra realitat mostrant les seves desigualtats en funciˇ del sexe perquŔ el primer pas per solucionar-les Ús evidenment, detectar-les i concienciar les parts implicades. Es podrÓ veure a la Casa de Cultura del Masnou des del 30 de marš fins al 10 d'abril.

L'exposiciˇ no ensenya nomÚs les desigualtats mÚs visibles, com les que es donen en els espais de poder polÝtic o econ˛mic, sinˇ tambÚ aquelles mÚs subtils per˛ igualment importants, com les que tenen lloc a l'Ómbit laboral, al nostre sistema d'ensenyament mixte o totes aquelles desigualtats que consolidem cada dia a casa nostra en el repartiment de les responsabilitats familiars.


La realitat social continua mostrant i posant en evidŔncia que al colĚlectiu femenÝ encara li costa mostrar les seves inquietuds, interessos o necessitats. El rol social que caracteritza la dona tÚ a veure amb l'atenciˇ i la cura, del seu entorn familiar. ╔s per aquesta raˇ, unida als estigmes i patrons ancestrals, que la dona, l'han colĚlocada i s'ha colĚlocat gairebÚ sempre al marge de les seves pr˛pies reivindicacions i necessitats.

L'exposiciˇ estÓ dividida en sis plafons diferenciats, per˛ interrelacionats. Cinc plafons estan dedicats als diferents Ómbits de la realitat de les dones: correspondŔncia a la llar, quŔ vols ser quan siguis gran?, totes les dones sˇn treballadores, la dona invisible, les dones i el poder. El sisŔ recull la informaciˇ de la Diputaciˇ de Barcelona i de l'Ajuntament del Masnou.

Informaciˇ publicada el 29 de marš de 2005
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00