Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Campanya informativa sobre els problemes per pagar la hipoteca

Campanya 'Tinc problemes per pagar la hipoteca'La Diputaciķ de Barcelona, des de les ārees de Territori i Sostenibilitat i Atenciķ a les Persones, promou la campanya informativa i preventiva "Tinc problemes per pagar la hipoteca", amb la qual es vol oferir informaciķ i suport en l’āmbit de l’habitatge i el sobreendeutament familiar. Com a ens adherit a la Xarxa de Serveis Locals d’Habitatge, l'Ajuntament del Masnou colˇlabora en la difusiķ d’aquesta campanya posant a disposiciķ dels vilatans i vilatanes els fullets informatius de la campanya als serveis i equipaments municipals.

Al fullet informatiu es troba informaciķ detallada sobre quč és una hipoteca i les conseqüčncies que pot comportar el fet de deixar de pagar-la. També s'hi descriuen les diferents etapes del procés que segueix a l’impagament,  així com consells per afrontar-les. Una altra informaciķ útil que proporciona sķn les adreces de les entitats a les quals es poden adreįar els afectats per tal de rebre suport i ajuda.

Tota aquesta informaciķ i d'altra d'addicional sobre el mateix tema es pot trobar a la pāgina web següent: http://www.diba.cat/deutehabitatge/
 

Informaciķ publicada l'11 d'octubre de 2013
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00