Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Ple de Riure
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Activitats de la Regidoria

CAMINADA DELS TRES POBLES

Caminada popular i familiar per la muntanya de 10 quil˛metres que es realitza durant la primavera.  L'organitzen conjuntament els municipis del Masnou, Alella i TeiÓ. Hi ha un punt de sortida a cada poblaciˇ i l’arribada Ús comuna. Inscripcions limitades i gratu´tes. Visiteu la pÓgina web de la Caminada.

CURSA POPULAR DEL MASNOU LA SANSI

Cursa de 5 quil˛metres adrešada a tothom, organitzada per l’entitat esportiva Club Atletisme La Sansi. Es fa a la primavera. Visiteu la pÓgina web de la Cursa.

FAKALË, CAMPUS ESPORTIU

Campus esportiu per a infants i joves d’edats compreses entre els 9 i els 16 anys, que es porta a terme al mes de juliol, repartit en dues quinzenes. Durant el Campus, els joves participaran en activitats l˙diques i esportives: bÓsquet, surf de vela, patÝ catalÓ, tennis, v˛lei platja, futbol, judo, waterpolo, caiac, futbol americÓ… Hi haurÓ una excursiˇ d’un dia cada quinzena, ja inclosa en el preu del Campus. Inscripcions limitades. El procÚs de preinscripciˇ es fa el segon trimestre de l’any . 

SANT SILVESTRE

Cursa de 5 quil˛metres per a tots els p˙blics que es porta a terme a la vila el 26 de desembre. Visiteu la pÓgina web de la Cursa.

NIT DE L'ESPORT

Acte d’entrega de premis a persones i entitats esportives vinculades amb el mˇn esportiu del Masnou, per tal de reconŔixer els Ŕxits mÚs significatius mitjanšant categories, a tots aquells candidats i candidates que siguin proposats per la seva entitat, fent d’aquesta nit, una data especial pels esportistes del Masnou.

Aquests premis van en funciˇ dels Ŕxits aconseguits en la temporada pels esportistes o equips de cada club, sent premiats els tres finalistes de cada categoria.

Aquest acte, tambÚ premia la categoria per la traject˛ria esportiva de persones que hagin estat vinculats a l’esport masnovÝ.

 
Anteriors SegŘentsEl Masnou. Terra de marEspai EscŔnic Ca n'HumetPerfil del contractantoferta formativa CFPAMQueda't
Anteriors SegŘentsLa Deixalleria"El Masnou Viu"Centre d'Empreses Casa del MarquŔsOficina Local d'HabitatgeBiblioteca Joan Coromines
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00