Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Activitats de la Regidoria

CAMINADA DELS TRES POBLES

Caminada popular i familiar per la muntanya de 10 quilōmetres que es realitza durant la primavera.  L'organitzen conjuntament els municipis del Masnou, Alella i Teiā. Hi ha un punt de sortida a cada poblaciķ i l’arribada és comuna. Inscripcions limitades i gratuītes. Visiteu la pāgina web de la Caminada.

CURSA POPULAR DEL MASNOU LA SANSI

Cursa de 5 quilōmetres adreįada a tothom, organitzada per l’entitat esportiva Club Atletisme La Sansi. Es fa a la primavera. Visiteu la pāgina web de la Cursa.

FAKALĶ, CAMPUS ESPORTIU

Campus esportiu per a infants i joves d’edats compreses entre els 9 i els 16 anys, que es porta a terme al mes de juliol, repartit en dues quinzenes. Durant el Campus, els joves participaran en activitats lúdiques i esportives: bāsquet, surf de vela, patí catalā, tennis, vōlei platja, futbol, judo, waterpolo, caiac, futbol americā… Hi haurā una excursiķ d’un dia cada quinzena, ja inclosa en el preu del Campus. Inscripcions limitades. El procés de preinscripciķ es fa el segon trimestre de l’any . 

SANT SILVESTRE

Cursa de 5 quilōmetres per a tots els públics que es porta a terme a la vila el 26 de desembre. Visiteu la pāgina web de la Cursa.

NIT DE L'ESPORT

Acte d’entrega de premis a persones i entitats esportives vinculades amb el mķn esportiu del Masnou, per tal de recončixer els čxits més significatius mitjanįant categories, a tots aquells candidats i candidates que siguin proposats per la seva entitat, fent d’aquesta nit, una data especial pels esportistes del Masnou.

Aquests premis van en funciķ dels čxits aconseguits en la temporada pels esportistes o equips de cada club, sent premiats els tres finalistes de cada categoria.

Aquest acte, també premia la categoria per la trajectōria esportiva de persones que hagin estat vinculats a l’esport masnoví.

 
Anteriors SegüentsBiblioteca Joan CorominesQueda'tLa Deixalleria"El Masnou Viu"Perfil del contractant
Anteriors SegüentsCentre d'Empreses Casa del MarqučsEl Masnou. Terra de maroferta formativa CFPAMEspai Escčnic Ca n'HumetOficina Local d'Habitatge
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00