Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Fins al 10 de juliol, els comerciants poden inscriure's al I Concurs d'Aparadors Plens de Riure

Cartell Ple de Riure 2013En el marc de la dissetena ediciķ del Ple de Riure, Festival Internacional de Teatre Cōmic del Masnou, que tindrā lloc del 23 al 27 de juliol, s'inicia el primer Concurs d'Aparadors Plens de Riure, adreįat a comerįos i restauradors del Masnou. Amb aquesta iniciativa, l'organitzaciķ es proposa que l'esperit del Ple de Riure sigui més present en totes les activitats del municipi, a la vegada que es contribueix a la dinamitzaciķ del comerį local amb la seva complicitat. El concurs vol ser una manera de fomentar l'esperit lúdic, festiu i creatiu del Masnou, que durant els dies del festival rep les visites d'un públic atret per les actuacions teatrals i el riure.

Aquestes sķn les bases del concurs:
1. Participants. Podran participar-hi tots els comerįos i restauradors del Masnou que ho comuniquin dins del termini establert.

2. Tema. En aquesta primera ediciķ, la temātica de l’aparador haurā d’estar relacionada amb l’humor. L’organitzaciķ facilitarā 3 cartells del Festival (com a māxim) per participant, que es podran fer servir, o no, per a la creaciķ de l’aparador.

3. Durada. La participaciķ implica exposar l’aparador entre els dies 12 de juliol, primer dia de votaciķ, i el 27 de juliol, últim dia del Ple de Riure. El període de votacions serā del 12 al 22 de juliol.

4. Jurat. Esdevindrā jurat qualsevol persona que vulgui emetre el seu vot. El vot s’executarā exclusivament a través del web municipal www.elmasnou.cat. Es podrā emetre un sol vot per persona (cal facilitar les dades d’identificaciķ personal, DNI) a un sol dels aparadors participants.

5. Criteris de valoraciķ. Els criteris de valoraciķ que es proposen sķn l’originalitat de la idea i l’execuciķ, la qualitat artística i la creativitat, perō el vot serā lliure i subjectiu.

6. Inscripciķ. La inscripciķ és gratuīta i s’haurā de formalitzar notificant la voluntat de participar a l’adreįa aparadors@plederiure.cat abans del dia 10 de juliol a les 14 h. Els participants hauran d’enviar una fotografia (mínim 300 dpi de resoluciķ) de l’aparador Ple de Riure entre els dies 11 i 12 de juliol, que serā penjada per l’organitzaciķ a la pāgina de les votacions.

7. Distintius. Tots els participants podran recollir a la Regidoria de Cultura (de dilluns a divendres de 9 a 14 h, a Roger de Flor, 23 ) entre els dies 8 i 11 de juliol, el cartell distintiu que acreditarā els establiments participants al concurs d’aparadors Plens de Riure. Caldrā que sigui exposat en un lloc visible, preferiblement a l’aparador, durant el període de votacions i el Festival.

8. Premis. Es preveu concedir tres  premis, que s’atorgaran segons el nombre de vots: primer, segon i tercer lloc. Seran premis dobles que combinen un regal per gaudir-lo més personalment i un altre que serā un servei de promociķ per al negoci.
1r premi: Un sopar complet per a dues persones al restaurant La Cuina dels Capitans + una entrevista que es publicarā al butlletí mensual El Masnou Viu, ediciķ del setembre.
2n premi: Un maridatge de vins i xocolates per a dues persones a El Rebost dels Sentits, en el marc de la Setmana del Vi DO Alella + un anunci d’ ŧ de pāgina una vegada al mes, de setembre a desembre, al setmanari La Clau.
3r premi: Un tast de vins al CAT (Centre d’Acollida Turística Teiā), en el marc de la Setmana del Vi DO Alella + un anunci d’ŧ de pāgina a la revista mensual Pānxing Maresme. I a tots els premiats, dues entrades al Ple de Riure per al divendres 26 de juliol, a les 22 h, quan es farā l’acte de lliurament dels premis.

9. Veredicte. El veredicte s’emetrā el dimarts, 23 de juliol, al Mercat Municipal dins de l’acte Ple de Mercat que dķna el tret de sortida al Festival. Als guanyadors, se’ls lliurarā un cartell distintiu que notifica el premi atorgat, i s’exposarā en un lloc visible de l’aparador durant el Festival.

10. Lliurament del premi. Als guanyadors se’ls farā entrega dels premis la nit del divendres 26 de juliol, a les 22 h, a la vela de circ del Ple de Riure.


Aquest concurs l'organitza el Festival Ple de Riure i l'Ajuntament del Masnou amb la colˇlaboraciķ de: Federaciķ del Comerį, la Indústria i el Turisme; Associaciķ de Marxants del Maresme al Masnou; Associaciķ Mercat Municipal del Masnou; botiguesdelmasnou.com i Servei de Promociķ Econōmica. També La Cuina dels Capitans, El Rebost dels Sentits, La Clau i Pānxing Maresme.
Les persones participants cediran a l’organitzaciķ els drets de reproducciķ, distribuciķ i comunicaciķ pública sobre la imatge del seu aparador. L’organitzaciķ en podrā fer la publicitat en el format o suport que consideri oportú. Participar en el primer Concurs d’Aparadors Plens de Riure suposa acceptar les bases que aquí s’exposen.

Per a més informaciķ:
Oficina Festival Ple de Riure
aparadors@plederiure.cat I Tel. 607 160 505 I www.plederiure.cat

Informaciķ publicada el 26 de juny de 2013
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00