Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Fins al 10 de juliol, els comerciants poden inscriure's al I Concurs d'Aparadors Plens de Riure

Cartell Ple de Riure 2013En el marc de la dissetena ediciˇ del Ple de Riure, Festival Internacional de Teatre C˛mic del Masnou, que tindrÓ lloc del 23 al 27 de juliol, s'inicia el primer Concurs d'Aparadors Plens de Riure, adrešat a comeršos i restauradors del Masnou. Amb aquesta iniciativa, l'organitzaciˇ es proposa que l'esperit del Ple de Riure sigui mÚs present en totes les activitats del municipi, a la vegada que es contribueix a la dinamitzaciˇ del comerš local amb la seva complicitat. El concurs vol ser una manera de fomentar l'esperit l˙dic, festiu i creatiu del Masnou, que durant els dies del festival rep les visites d'un p˙blic atret per les actuacions teatrals i el riure.

Aquestes sˇn les bases del concurs:
1. Participants. Podran participar-hi tots els comeršos i restauradors del Masnou que ho comuniquin dins del termini establert.

2. Tema. En aquesta primera ediciˇ, la temÓtica de l’aparador haurÓ d’estar relacionada amb l’humor. L’organitzaciˇ facilitarÓ 3 cartells del Festival (com a mÓxim) per participant, que es podran fer servir, o no, per a la creaciˇ de l’aparador.

3. Durada. La participaciˇ implica exposar l’aparador entre els dies 12 de juliol, primer dia de votaciˇ, i el 27 de juliol, ˙ltim dia del Ple de Riure. El perÝode de votacions serÓ del 12 al 22 de juliol.

4. Jurat. EsdevindrÓ jurat qualsevol persona que vulgui emetre el seu vot. El vot s’executarÓ exclusivament a travÚs del web municipal www.elmasnou.cat. Es podrÓ emetre un sol vot per persona (cal facilitar les dades d’identificaciˇ personal, DNI) a un sol dels aparadors participants.

5. Criteris de valoraciˇ. Els criteris de valoraciˇ que es proposen sˇn l’originalitat de la idea i l’execuciˇ, la qualitat artÝstica i la creativitat, per˛ el vot serÓ lliure i subjectiu.

6. Inscripciˇ. La inscripciˇ Ús gratu´ta i s’haurÓ de formalitzar notificant la voluntat de participar a l’adreša aparadors@plederiure.cat abans del dia 10 de juliol a les 14 h. Els participants hauran d’enviar una fotografia (mÝnim 300 dpi de resoluciˇ) de l’aparador Ple de Riure entre els dies 11 i 12 de juliol, que serÓ penjada per l’organitzaciˇ a la pÓgina de les votacions.

7. Distintius. Tots els participants podran recollir a la Regidoria de Cultura (de dilluns a divendres de 9 a 14 h, a Roger de Flor, 23 ) entre els dies 8 i 11 de juliol, el cartell distintiu que acreditarÓ els establiments participants al concurs d’aparadors Plens de Riure. CaldrÓ que sigui exposat en un lloc visible, preferiblement a l’aparador, durant el perÝode de votacions i el Festival.

8. Premis. Es preveu concedir tres  premis, que s’atorgaran segons el nombre de vots: primer, segon i tercer lloc. Seran premis dobles que combinen un regal per gaudir-lo mÚs personalment i un altre que serÓ un servei de promociˇ per al negoci.
1r premi: Un sopar complet per a dues persones al restaurant La Cuina dels Capitans + una entrevista que es publicarÓ al butlletÝ mensual El Masnou Viu, ediciˇ del setembre.
2n premi: Un maridatge de vins i xocolates per a dues persones a El Rebost dels Sentits, en el marc de la Setmana del Vi DO Alella + un anunci d’ ╝ de pÓgina una vegada al mes, de setembre a desembre, al setmanari La Clau.
3r premi: Un tast de vins al CAT (Centre d’Acollida TurÝstica TeiÓ), en el marc de la Setmana del Vi DO Alella + un anunci d’╝ de pÓgina a la revista mensual PÓnxing Maresme. I a tots els premiats, dues entrades al Ple de Riure per al divendres 26 de juliol, a les 22 h, quan es farÓ l’acte de lliurament dels premis.

9. Veredicte. El veredicte s’emetrÓ el dimarts, 23 de juliol, al Mercat Municipal dins de l’acte Ple de Mercat que dˇna el tret de sortida al Festival. Als guanyadors, se’ls lliurarÓ un cartell distintiu que notifica el premi atorgat, i s’exposarÓ en un lloc visible de l’aparador durant el Festival.

10. Lliurament del premi. Als guanyadors se’ls farÓ entrega dels premis la nit del divendres 26 de juliol, a les 22 h, a la vela de circ del Ple de Riure.


Aquest concurs l'organitza el Festival Ple de Riure i l'Ajuntament del Masnou amb la colĚlaboraciˇ de: Federaciˇ del Comerš, la Ind˙stria i el Turisme; Associaciˇ de Marxants del Maresme al Masnou; Associaciˇ Mercat Municipal del Masnou; botiguesdelmasnou.com i Servei de Promociˇ Econ˛mica. TambÚ La Cuina dels Capitans, El Rebost dels Sentits, La Clau i PÓnxing Maresme.
Les persones participants cediran a l’organitzaciˇ els drets de reproducciˇ, distribuciˇ i comunicaciˇ p˙blica sobre la imatge del seu aparador. L’organitzaciˇ en podrÓ fer la publicitat en el format o suport que consideri oport˙. Participar en el primer Concurs d’Aparadors Plens de Riure suposa acceptar les bases que aquÝ s’exposen.

Per a mÚs informaciˇ:
Oficina Festival Ple de Riure
aparadors@plederiure.cat I Tel. 607 160 505 I www.plederiure.cat

Informaciˇ publicada el 26 de juny de 2013
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00